,,ULTIMA NOAPTE DE SEX, PRIMA NOAPTE DE DRAGOSTE”

,,Un el dependent de sex, o ea obsedată de dragoste. O poveste despre renunțarea la orgoliu, iubire, sacrificii făcute în numele ei, disperare și fericire. Este un roman asemenea unei lupte între trup și suflet, între rațiune și sentiment, între rău și bine.”- Bogdan Marcu & Ștefania Sandi

,,Pe cine nu iubești la timp, probabil nu te va mai iubi vreodată” este citatul meu favorit din această carte și sunt de acord în totalitate cu ceea ce vrea să transmită. Dumnezeu ne trimite pe cineva dar nu ne învață cum să îl păstrăm sau dimpotrivă, e același principiu cu ,,Dumnezeu ne dă dar nu ne bagă și în traistă”. Noi singuri trebuie să avem tăria de a decide pe cine să păstrăm în viața noastră și pe cine să alungăm. Deseori luăm decizii care mai târziu ne afectează dar când ne dăm seama de greșeli este prea târziu…

Mi se pare o idee destul de ingenioasă aceasta de a scrie o carte în doi, astfel ambele părți, ambele sexe vor înțelege mai bine povestea, o vor trăi și o vor simți în adâncul sufletului. Eu cred în suflete pereche, sunt pro ,,ciorbă reîncalzită” pentru că după o ceartă aprigă sau o despărțire cruntă, împăcarea este mai dulce ca mierea sau mai dulce decât ciocolata, depinde ce preferați voi. Îndrăgostiți-vă de mai multe ori de același om și nu veți regreta!

Să iubești e minunat, să iubești și să fii iubit e totul. Fiecare dintre noi este un ,,Adam”, un băiat căruia pare să nu-i lipsească nimic, bani, putere, frumusețe, inteligență, femei cât mai multe și cât mai bune, însă aceste lucruri superficiale nu îi poate oferi fericirea de care are nevoie, doar o ,,Eva” o poate face. Această Eva este de regulă o ființă simplă și inocentă care îi sucește mințile lui Adam și îi dă lumea peste cap dar în același timp îi umple golul din suflet cu toată dragostea ei.

Orgoliul, fie el masculin sau feminin poate fi extrem de puternic dar în fața sentimentelor și mai ales a sufletului nu are nicio șansă! Oricât de puternic s-ar crede un om, oricât de invincibil ar vrea să se arate în fața celorlalți, în mintea și în sufletul său, lucrurile stau altfel.

Sunt convinsă că fiecare dintre voi a iubit cândva, indiferent de circumstanțe, dacă ați primit sau nu iubire în schimb, nu veți putea uita niciodată acea persoană pe care ați iubit-o cu sufletul.

Unii dintre voi au impresia că sunt un trofeu pentru persoana care vă vrea alături și vă este frică să vă implicați într-o relație și să dăruiți iubire dar nu e corect față de cel care vă are la inimă.

Fetelor, unii băieți vor face orice să vă aibă, vă veți îndrăgosti de ei și veți sfârși prin a vă spune că de fapt ați fost doar un pariu pentru ei, fiți inteligente, nu vă lăsați pradă suferinței, arătați-le cine e ,,The Boss”! Învățați să iubiți din nou, viața e plină de surprize, iubiți-vă pe voi înainte de toate. Nu vă pierdeți încrederea în oameni oricât de multă suferință ați îndurat cândva, mereu va apărea o altă persoană care vă va fi lecție, blestem sau dar, în fond, toate vin de la Dumnezeu…

 

ALEXANDRA ELENA CHIRA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.