Ultimul mare eveniment de recrutare al anului in Bucuresti

eJobs este partenerul oficial al Targului de Cariere, evenimentul de recutare cu 80 de editii la activ in marile orase ale Romaniei, care ajunge pentru prima oara la Bucuresti in 22-23 noiembrie, la World Trade Center.

La eveniment sunt asteptati 50 de angajatori si 10.000 de candidati, tineri cu varste intre 20 si 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau in curs, majoritatea cu experienta de munca.

· Dintre companiile care s-au inscris deja la TdC Bucuresti: Unicredit Business Integrated Solutions, Genpact, Alten, Terapia Ranbaxy, Misys, Xerox, ING, Wipro.
· Dintre partenerii media ai evenimentului: Capital, Cariere, EVZ, Europa FM, Libertatea, HotNews, Metropotam, Studentie.ro, Zile si Nopti, Business 24.
· Dintre locatiile de promovare outdoor: Unirii, Romana, Universitate, Victoriei, Regie, Grozavesti, Piata Presei, Magheru, Gara de Nord, Lascar Catargiu, Mihai Bravu
·Alte parteneriate pentru promovare: universitati, ANOSR si alte organizatii studentesti, AFI Palace Cotroceni, reclama in metrou etc.

Termen limita pentru inscrieri:
·Luni, 4 noiembrie, ora 14:00 pentru pachetele de Parteneri
·18 noiembrie pentru pachetele de participare Standard
· Contact: companii@targuldecariere.ro, +40 371 135 785

Saptamana viitoare Targul de Cariere merge la Iasi, apoi in Cluj, Sibiu si Timisoara, iar in 22 si 23 noiembrie ajunge in Capitala.

Detalii suplimentare pe www.targuldecariere.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.