Un nou modul de comandă taxi, la aeroportul Otopeni

La sfârşitul acestei săptămâni va deveni funcţional în incinta terminalului sosiri al aeroportului Henri Coanda un nou modul de comandă taxi. Spre deosebire de varianta déjà existentă, acest nou modul permite dirijarea de către pasager a comenzii direct către o anumită firmă de transport în regim de taxi şi inchiriere, informează un comunicat de presă al Federaţiei Operatorilor Români de Transport – FORT.
Prezentăm comunicatul de presă al FORT pe acest subiect:
„Noua aplicatie afiseaza pe display logo-ul companiilor taxi, astfel incat pasagerul sa poata alege compania cu care doreste sa calatoreasca. Aceasta noua formula ofera calatorului un plus de securitate si totodata creaza premisele dezvoltarii nivelului de confort si siguranta, oferind pasagerului posibilitatea de a alege compania cea mai buna.
Proiectul sustinut si promovat de Federatia Operatorilor Romani de Transport – FORT a atras déjà doi dintre cei mai importanti operatori in regim de taxi din Romania, serviciile acestora putand fi accesate prin intermediul noului sistem direct prin atingerea pe display a logo-ului fiecarei companii in parte.
Cele doua companii de taxi au inteles si au sustinut in totalitate ideea ca pasagerul sa stie exact ce firma de taxi urmeaza sa ii asigure transportul, evitand astfel surprizele neplacute ce pot aparea in momentul in care taxiurile sunt alese la intamplare.
Nu in ultimul rand, FORT ofera acces nediscriminatoriu tuturor firmelor interesate sa apara pe aceste terminale, neexistand un intermediar care sa taxeze suplimentar utilizarea sistemului sau sa conditioneze aceasta utilizare de implementarea unui anumit tip de soft in cadrul dispeceratului sau.
FORT spera ca, in cel mai scurt timp, acest nou sistem bazat pe principiul transparentei totale va deveni un model pentru toate companiile taxi ce nu doresc sa se ascunda intr-o gramada fara identitate si au curajul sa lupte pentru recunoasterea de catre clienti a valorii serviciilor oferite, prin metode concurentiale loiale.
Totodata FORT multumeste in mod public aeroportului international Henri Coanda pentru sustinerea acestui proiect”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.