Ungureanu cere demisia lui Ponta şi a lui Corlățean

USL doreşte România în afara UE, spune preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, care cere demisia premierului Victor Ponta și a ministrului de Externe, Titus Corlățean, din cauza declaraţiilor lor “de o toxicitate fără precedent” privind aderarea României la spațiul Schengen

„Guvernanţii se dezinteresează total de acest proces de integrare în UE. USL doreşte România în afara UE (…). Declaraţiile domnilor Victor Ponta şi Titus Corlăţean au o logică de o toxicitate fără precedent. În momentul în care spunem că putem trăi şi fără Schengen, replicăm ce ne interesează UE? Putem trăi şi fără UE. Ce ne interesează locurile de muncă ? Putem trăi şi fără locuri de muncă . Ce ne interesează prosperitatea? Putem trăi şi în rău”, a spus Ungureanu.

Totodată, președintele Forței Civice a adăugat că această logică este „criminală” la adresa cetăţenilor români şi este „o atitudine de un cinism revoltător”.

„Pe bună dreptate cerem demisia primului-ministru şi a ministrului de Externe”, a mai spus Ungureanu.

Dacă aderarea se va prelungi cu încă doi-trei ani, investițiile pe care România le-a făcut pentru securizarea frontierelor vor deveni inutile, liderul Forței Civice.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai precizat că atunci când Guvenrul condus de el continua reformele în justiţie exista certitudinea unui raport MCV pentru România foarte bun, dar că a urmat „furtuna politică şi rezultatul a fost dezastruos pentru România”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.