Ungureanu: Viaţa politică duce lipsă de reprezentativitate reală la nivelul cetăţeanului

Preşedintele partidului Forţa Civică Mihai Răzvan Ungureanu are în vedere o colaborare pe zona de centru-dreapta a formaţiunii politice pe care o reprezintă cu PDL.

„PNŢCD şi Forţa Civică au făcut primul pas şi au demonstrat că se poate unitate politică, deci este posibil acest lucru fără să ne împiedicăm în mize, în orgolii. Nu suntem în situaţia de a fi concurenţii cuiva. Noi dorim ca Alianţa D.A. să devină cu adevărat reprezentativă pentru electoratul de centru-dreapta, să reunească electoratul care nu se simte reprezentat”, a declarat Răzvan Ungureanu, duminică, la Braşov.

Referitor la Fundaţia Mişcarea Populară, anunţată de consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, Ungureanu a declarat:
„Ne bucurăm că Fundaţia Mişcarea Populară a preluat un model pe care noi l-am construit anul trecut şi anume, proiectul pilot Iniţiativa Civică de centru-dreapta care a funcţionat începând cu iulie 2012, până acum, al cărui proiect politic este proiectul numit Forţa Civică şi credem că din acest punct de vedere semnalul pe care l-am dat la jumătatea anului trecut relativ la nevoia de a coagula în jurul unor forţe politice reprezentative din jumătatea de centru-dreapta a spectrului politic pe cei care nu sunt hotărâţi în votul lor, dar care ar vota împotriva PSD. Credem că acest proiect şi-a dovedit viabilitatea de vreme ce este reluat azi. Viaţa politică din România duce lipsă de reprezentativitate reală la nivelul cetăţeanului, iar proiectul nostru comun Forţa Civică – PNŢCD este de a readuce în atenţia publică şi în viaţa politică imediată dialogul politic cu cetăţenii”.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.