Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

URBATLON 2017: Explozie de energie şi voie bună!

Publicat: duminică, 25 iunie 2017

Soare, muzică, tone de energie si de voie bună și… muuultă distracție! A fost o ediție fantastică a cursei cu obstacole URBATLON, ce s-a desfășurat astăzi la Arena Națională și în Parcul Lia Manoliu!
Peste 500 de concurenți au participat la cea mai energizantă cursă de alergare cu obstacole a verii, în care au avut parte de o experiență inedită, plină de andrenalină și de provocări ce le-au testat limitele fizice și pofta de distracție.
La ediția a 4-a a URBATLON, participanții s-au bucurat de o cursă de alergare pe un traseu de 5 kilometri și au trecut prin 9 probe cu obstacole: Green Trail – alergare pe teren denivelat cu o serie dinamică și rapidă de întoarceri; Labirintul by eJobs – o zonă îngustă de culoare, cu slalom, urmată de o porțiune de praguri  ce trebuie sărite cât mai sprinten; Work & Fun by World Class – ateliere de fitness, cu o barieră de bag-in-box de depășit; Asaltul Arenei by MPG – ușile s-au deschis larg pentru o tură de alergare pe inelul superior al stadionului, combinată cu urcări și coborâri pe trepte, ocazie numai bună de a admira grandoarea stadionului; apoi s-a ieșit din Arenă și cursa s-a continuat cu un test de agilitate la Jump & Fun by Toortitzi, cu salturi în anvelope; Blocaj în trafic by Kiss FM – a trebuit trecut un serios blocaj pe traseu format din mai multe obstacole din paleți, ce a implicat cățărări și sărituri repetate; Piramida by URSUS – o provocare ce a constat în traversat prin tuburi sub formă de doze de bere, unde urmată de o escaladare în forță a unei construcții piramidale; apoi a urmat un nou tur de forță în stadion, în jurul gazonului, de această dată, la Run like a Champ; pe ultima sută de metri a venit momentul Follow the leader by Divertiland, probă inspirată de atmosfera de vacanță pe plajă, cu obstacole din umbrele, colace de baie și șezlonguri. Energizanta competiție s-a încheiat cu o baie de spumă răcoritoare oferită de Carousel Events și Divertiland, înainte ca fiecare să treacă zâmbind linia de Finish!
Toți concurenții care au finalizat cursa s-au bucurat de o binemeritată medalie de Finisher! Ursus a răcorit participanții și audiența cu doze de bere Ursus Cooler, iar pastele Barilla, nr. 1 în Italia, au ajutat la refacerea puterilor după această experiență solicitantă.
La super tombola, organizată cu sprijinul sponsorilor și al partenerilor RUNFEST, 9 concurenți au avut ocazia să câștige premii atractive:
•    5 pachete cu produse alimentare eco-vegane de la CANAH – Silviu Grosu, Cristian Tănase, Ionelia Eremia, Ștefan Hacman și Mihail Alexe;
•    1 abonament Gold de o lună la World Class – Adrian Gabriel Dudu;
•    2 brățări MiVia Essential 350 oferite de Mio Technology – Cristian Alexandrescu și Dragoș Iacob;
•    1 cea MiVIa 350 Run oferite de Mio Technology – Anatolie Paladi.

Au întreținut atmosfera de Sportainment cu ritmuri alerte membrii Bălașa Percussion Group. Participanții s-au bucurat și de un training special condus de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager la World Class.
Rezultatele competiției pot fi găsite pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, click aici. În curând sute de poze de la URBATLON 2017 vor fi publicate în albume pe pagina Facebook RUNFEST și vă așteptăm cu likes, shares & feedback.
Ediția a IV-a a evenimentului  a fost susținută de Barilla și Canon, parteneri oficiali, de sponsorii Alka Group cu Toortitzi, Carousel Events și Divertiland, Mio Technology și MiVia™, URSUS Cooler, World Class, CANAH, iNES Group și GoldNutrition, precum ;i de Sanador, în calitate de partener medical. Partenerii evenimentului au fost Primăria Municipiului București, ALPAB, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Vesta, Palett Trading, Delta Plus Trading, ProEnerg, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor și Asociația Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, educație prin Sport”.
Evenimentul URBATLON 2017 a beneficiat de sprijinul a numeroși ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro: Gabriela Szabo – multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la MTB; Horațiu Dumitrescu – multiplu campion național și internațional la triplusalt și Personal Training Manager la World Class România; Călin Novăcescu – antrenor Taekwondo și Fitness; Sorin Chineață, alergător la semimaratoane și maratoane internaționale.

Sursa: Amos News

Foto: Ovidiu Salavastru

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=82410

Publicat de la data iun. 25 2017. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

26 februarie 2020, 8:26
 

V
Soare
5°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 7°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 60%
Vânt: 4 km/h V
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 6:59
Apus: 17:59
Prognoza 27 februarie 2020
Zi
 

VSV
Precipitaţii
12°C
Vânt: 14 km/h VSV
Rafale de vânt: 25 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

V
Nori intermitenti
1°C
Vânt: 7 km/h V
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 267.366 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team