UZPR continuă „Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie” (III)

Luni, 18 ianuarie, de la ora 17:00, continuă seria episoadelor evenimentului online realizat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – „Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie”.

Manifestare dedicată legăturii profunde dintre presă și cultură și importanței breslei jurnaliștilor pentru parcursul societății prin toate vremurile, Săptămâna Presei Românești prilejuiește, în episodul al III-lea, întâlnirea cu reperele jurnalismului de rezistență din anii comunismului, sinteză prezentată de cunoscutul jurnalist și scriitor Nicolae Băciuț, coordonator al Filialei Târgu Mureș a UZPR.

De asemenea, va putea fi vizionată o producție care are în prim-plan presa tehnică și jurnalismul de știință, moment realizat de reputatul autor și ziarist Alexandru Mironov.

Seria de producții TV care alcătuiește „Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie” va continua zilnic, cu abordări din segmentele radio, TV, publicistică, film documentar,  în cadrul unor producții realizate și prezentate de unele dintre cele mai cunoscute personalități ale jurnalismului și culturii din România.

Evenimentul online poate fi vizionat pe pagina web www.uzp.org.ro.

Vă invităm să vizionați

SĂPTĂMÂNA PRESEI ROMÂNEȘTI. PAGINI LUMINOASE DE ISTORIE (II) – 17 ianuarie 2021

Nicolae Iorga și „Neamul Românesc”. Prezintă jurnalistul și scriitorul Ștefan Mitroi
Tudor Arghezi și Mărțișorul. Prezintă jurnalistul și scriitorul Nicolae Dan Fruntelată

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.