UZPR continuă „Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie”(VI)

Joi, 21 ianuarie, de la ora 17:00, continuă seria episoadelor evenimentului online realizat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – „Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie”.

Manifestare dedicată legăturii profunde dintre presă și cultură și importanței breslei jurnaliștilor pentru parcursul societății prin toate vremurile, Săptămâna Presei Românești prilejuiește, în episodul al VI-lea, o trecere în revistă a activității, importanței și impactului în societate a Radiodifuziunii Române, serviciu public de interes național, cu atribuții de informare, educație și divertisment, care a reușit să-și mențină independența editorială în toate epocile pe care le-a traversat societatea românească.

Despre felul în care radioul public a stat alături de națiunea română și a fost forul care a lansat cariere și voci memorabile va vorbi reputatul om de radio Viorel Popescu, personalitate reprezentativă a jurnalismului.

Seria de producții TV care alcătuiește „Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie” va continua zilnic, cu abordări din segmentele publicistică și film documentar, în cadrul unor producții realizate și prezentate de unele dintre cele mai cunoscute personalități ale jurnalismului și culturii din România.

Evenimentul online poate fi vizionat pe pe pagina web www.uzp.org.ro.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.