Vadim Tudor, Ciorbea si Ponta sunt liderii politici cu cele mai multe minute in studiourile TV

MediaTRUST România,  unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare, prezintă invitaţii cu cele mai multe  apariţii  în studiourile TV din luna ianuarie  2013

Corneliu Vadim Tudor, Victor Ciorbea şi Victor Ponta sunt liderii partidelor politice cu cele mai multe minute  petrecute în platourile televiziunilor în luna ianuarie 2013.

 Locul întâi în clasamentul mediaTRUST este ocupat de Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, care a înregistrat 766 de minute în platourile TV. Acesta este urmat de Victor Ciorbea, liderul PNŢCD – aripa Ciorbea, cu 618 minute înregistrate. Prim-ministrul României şi liderul PSD, Victor Ponta, ocupă locul trei în topul mediaTRUST cu 556 de minute înregistrate.

 Raportul mediaTRUST conţine şi un clasament al celor mai activi reprezentanţi  ai partidelor politice.

 Astfel, din cadrul PSD-ului, reprezentantul cu cele mai multe prezenţe (20)  în studiourile TV este Codrin Ştefănescu, secretar al Consiliului Naţional, urmat la mică distanţă de Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte al PSD.

Din partea PNL, cei mai activi reprezentanţi sunt Ioan Ghişe  şi Sorin Roşca Stănescu, fiecare înregistrând câte 15 apariţii în platourile TV.

Corneliu Vadim Tudor, reprezentantul PRM –ului, a înregistrat 11 prezenţe în studio.  PPDD-ul este reprezentat de către  Florin Condurăţeanu care a avut 11 apariţii în platourile televiziunilor.

PNŢCD-ul  a avut-o ca reprezentant activ  pe Sandra Pralog Budiş, cu 11 prezenţe în studio, iar Victor Ciorbea, reprezentantul PNŢCD – aripa Ciorbea, a fost cel mai activ membru al acestei formaţiuni.

În ceea ce priveşte prezenţa personalităţilor feminine în studiourile TV în luna ianuarie 2013, Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei şi Cercetării, ocupă primul loc în topul mediaTRUST, cu 17 prezenţe în studio.Monica Tatoiu revine pe primele poziţii, ocupând locul doi cu 12 apariţii. Următoarea pe listă este  Sandra Pralong Budiş care a înregistrat 11 apariţii în studiourile TV.

În luna ianuarie 2013, Bogdan Chirieac, jurnalist al publicaţiei online DCNews,  a avut 39 de apariţii în studio,  devansându-l astfel  pe Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, care a avut 31 de apariţii.

Locul trei este ocupat de politicianul Codrin Ştefănescu, cu  20 de apariţii în platourile TV.

mediaTRUST prezintă şi un clasament al invitaţilor cu cele mai multe prezenţe, repartizaţi pe posturile de televiziune monitorizate pentru acest studiu. Astfel, în platourile Antenei 3, Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu sunt invitaţii cu cele mai multe prezenţe.

Andreea Pora, Mircea Marian şi Sabin Orcan au înregistrat cele mai multe prezenţe în platourile B1TV. Digi 24 îi are ca invitaţi de bază pe Emil Hurezeanu, Cristian Pârvulescu şi Raluca Alexandrescu.  Aurelian Pavelescu, Valentin Ionecu şi Raluca Dan au înregistrat cele mai multe prezenţe în platourile Money.ro TV. La Realitatea TV, Alecu Racoviceanu, Adrian Halpert şi Alfred Budai sunt invitaţii cu cele mai multe prezenţe. Iar la România TV, Codrin Ştefănescu, Florin Iaru şi Bogdan Chirieac au înregistrat cele mai multe prezenţe.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24).  Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna ianuarie 2013.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.