Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Vestitorii Primăverii de la Domniţa Bălaşa

Publicat: marți, 23 aprilie 2013

Mâine, începând cu ora 13.30, într-o atmosferă festivă, 95 de copii hipoacuzici care beneficiază de serviciile oferite în cadrul Centrului pentru Copii cu Dizabilităţi „Domniţa Bălaşa” au pregătit o serbare emoţionantă cu momente de pantomimă, dansuri şi teatru.

Serbarea celor mici, pe care au intitulat-o “Vestitorii Primăverii” a fost pregătită din timp, pentru că, din cauza deficienţei de care suferă, este foarte dificil să înveţe paşii de dans. Copiii îşi doresc din tot sufletul să fie părtaş la momentul lor artistic şi Iepuraşul, pe lângă părinţii şi bunicii care sunt, ca în fiecare an, invitaţi de onoare.

Prichindeii nu ştiu încă, dar reprezentanţii Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au luat deja legătura cu Iepuraşul, care a promis că va fi prezent şi încărcat cu multe surprize pentru toţi copiii.

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, susţine activitatea desfăşurată la Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi „Domniţa Bălaşa” care este un serviciu de protecţie de tip rezidenţial pentru copii cu dizabilităţi. Centrul asigură copiilor pe o perioadă determinată găzduire, îngrijire, hrană, reabilitare, educaţie nonformală şi informală, sprijin emoţional, consiliere şi pregătire în vederea integrării/includerii sociale. Aici sunt derulate diferite proiecte privind includerea socială a copiilor cu dizabilităţi în parteneriat cu şcolile din învăţământul de masă.

 La “Domniţa Bălaşa” sunt asigurate oportunităţi multiple de recreere, activităţi ludice, iniţiere în folosirea computerului, gimnastică medicală, dezvoltarea creativităţii şi abilităţilor manuale, terapie logopedică care contribuie la dezvoltarea fizică, cognitivă, emoţională şi socială a copiilor.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=5256

Publicat de la data apr. 23 2013. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 decembrie 2019, 10:57
 

V
Soare
6°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 5°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 70%
Vânt: 11 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:46
Apus: 16:37
Prognoza 17 decembrie 2019
Zi
 

VSV
Soare
13°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Predominant senin
4°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 249.128 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team