Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Vestitorii Primăverii de la Domniţa Bălaşa

Publicat: marți, 23 aprilie 2013

Mâine, începând cu ora 13.30, într-o atmosferă festivă, 95 de copii hipoacuzici care beneficiază de serviciile oferite în cadrul Centrului pentru Copii cu Dizabilităţi „Domniţa Bălaşa” au pregătit o serbare emoţionantă cu momente de pantomimă, dansuri şi teatru.

Serbarea celor mici, pe care au intitulat-o “Vestitorii Primăverii” a fost pregătită din timp, pentru că, din cauza deficienţei de care suferă, este foarte dificil să înveţe paşii de dans. Copiii îşi doresc din tot sufletul să fie părtaş la momentul lor artistic şi Iepuraşul, pe lângă părinţii şi bunicii care sunt, ca în fiecare an, invitaţi de onoare.

Prichindeii nu ştiu încă, dar reprezentanţii Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au luat deja legătura cu Iepuraşul, care a promis că va fi prezent şi încărcat cu multe surprize pentru toţi copiii.

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, susţine activitatea desfăşurată la Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi „Domniţa Bălaşa” care este un serviciu de protecţie de tip rezidenţial pentru copii cu dizabilităţi. Centrul asigură copiilor pe o perioadă determinată găzduire, îngrijire, hrană, reabilitare, educaţie nonformală şi informală, sprijin emoţional, consiliere şi pregătire în vederea integrării/includerii sociale. Aici sunt derulate diferite proiecte privind includerea socială a copiilor cu dizabilităţi în parteneriat cu şcolile din învăţământul de masă.

 La “Domniţa Bălaşa” sunt asigurate oportunităţi multiple de recreere, activităţi ludice, iniţiere în folosirea computerului, gimnastică medicală, dezvoltarea creativităţii şi abilităţilor manuale, terapie logopedică care contribuie la dezvoltarea fizică, cognitivă, emoţională şi socială a copiilor.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=5256

Publicat de la data apr. 23 2013. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 august 2019, 0:15
 

ENE
Senin
22°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 21°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 64%
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:26
Apus: 20:10
Prognoza 23 august 2019
Zi
 

NE
Parţial însorit cu furtună
34°C
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

NE
Predominant senin
22°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 21-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 21, 22, 23 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 21, 22, 23 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în […]

Loto

Horoscop

  • 225.389 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team