Voiculescu recunoaşte că el controlează Trustul Intact

Invitat la o emisiune televizată pentru a discuta despre audierea sa la DNA, Dan Voiculescu a mărturisit că problemele „de strategie” ale trustului nu se iau fără contribuţia sa.

“Ţin legătura cu fiica mea zilnic, dimineaţa, la prânz şi seara, cu fiicele mele de fapt, iar cu domnul Alexandrescu ori de câte ori e o problemă de strategie. Acum nu ştim ce să facem – să ieşim din must-carry, cum a făcut Pro TV sau să nu ieşim – problemele de politică comercială, de strategie economică le discut cu Sorin Alexandrescu, cu Marius Tucă, cu cei care iau deciziile. Nu pot să stau acasă, fiind pensionar, să mă odihnesc, sunt încă verde”, a declarat, luni seara, Dan Voiculescu, la Realitatea TV.

Nici liderii partidelor care formează USL nu scapă de prezenţa lui Dan Voiculescu, în ciuda faptului că nu mai este preşedinte al PC. În aceeaşi emisiune, Voiculescu a lăsat să se înţeleagă că rolul lui Victor Ponta şi al lui Crin Antonescu în suspendare preşedintelui Traian Băsescu nu a fost decât unul de execuţie.

„Eu am fost autorul a două suspendări, am participat cât am putut de activ la procesul de demitere, s-ar părea că nu am fost suficient de prevăzător, de analitic, motiv pentru care nu am reuşit, dar ce ştiu eu este că România cu Traian Băsescu pe funcţia de preşedinte nu are decât de pierdut. Dacă ar depinde de mine aş face-o mâine (n.r.- a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu)”, a spus Dan Voiculescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.