Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Voluntariat în domeniul social pe raza sectorului 6

Publicat: luni, 28 octombrie 2013

Cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, un număr de 34 de persoane activează în calitate de voluntari în domeniul social în sprijinul comunităţii locale. Voluntarii sunt absolvenţi ai cursurilor Şcoala de Voluntari Sector 6, demarate la începutul lunii decembrie 2012, în scopul formării unui grup activ de voluntari comunitari, care să se implice în activitatea socială, campanii umanitare şi proiecte cu specific social, derulate pe raza Sectorului 6.
Prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, cele 34 de persoane au contribuit la derularea mai multor programe sociale pe raza sectorului: colectare de ajutoare pentru persoanele afectate de inundaţii, organizarea taberelor de cartier destinate copiilor şcolari pe perioada vacanţei de vară, susţinerea activităţilor din Centrul de zi Speranţa, destinat copiilor care stau sau prezintă riscul de a sta pe stradă, implicarea în bunul mers al activităţii din centrele de zi ale DGASPC Sector 6 sau ale organizaţiilor nonguvernamentale partenere, lucrul cu copiii afectaţi de autism.

Activităţile de recrutare, formare şi plasare a voluntarilor în domeniul social pe raza sectorului sunt coordonate de Compartimentul de Voluntariat şi Formare Profesionala din cadrul DGASPC Sector 6, care menţine o legătură permanentă cu celelalte structuri similare, publice sau private, care funcţionează în Capitală. În sarcina aceleiaşi structuri cad şi serviciile de mentenanţă şi pregătire continuă a voluntarilor activi, prin care se urmăreşte îmbunătăţirea pregătirii şi menţinerea coeziunii la nivelul activităţii acestora.

Persoanele interesate să activeze ca voluntar în domeniul social pe raza Sectorului 6 sunt rugate să contacteze compartimentul sus-amintit la voluntar_formare6@yahoo.com

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=17583

Publicat de la data oct. 28 2013. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

25 august 2019, 18:08
 

ENE
Noros
34°C
18 km/h
Perceput de temperatură: 33°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 35%
Vânt: 18 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 6:30
Apus: 20:05
Prognoza 26 august 2019
Zi
 

ENE
Predominant însorit
33°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

ENE
Predominant senin
18°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23, 24, 25 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 23, 24, 25 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local […]

Loto

Horoscop

  • 225.658 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team