Samsung anunță campania „Launching People”

Samsung Electronics a anunțat startul campaniei „Launching People”, o inițiativă ce le va oferi utilizatorilor din întreaga lume posibilitatea de a-și exprima visele, pasiunile și ideile cu ajutorul tehnologiei.

Inovația Samsung se reflectă dincolo de produse, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și atinge potențialul și de a-și îmbunătăți stilul de viață prin intermediul tehnologiei.

Campania „Launching People” identifică și investește în oameni de pretudindeni, care au potențialul să îi inspire pe ceilalți. Prin suportul Samsung și prin accesul la tehnologiile avansate, acest potențial poate fi sporit și valorificat.

„Noi credem că tehnologia începe să aibă sens prin interacțiunea cu oamenii, când se alătură potențialului acestora, dând naștere unor lucruri uimitoare”, a declarat Sue Shim, Chief Marketing Officer la Samsung. „Utilizatorii din întreaga lume au împărtășit cu familia și prietenii lucrurile remarcabile pe care le-au făcut prin intermediul produsele noastre. Prin aceste povești ne-am dat seama că Samsung nu lansează doar produse, ci lansează poveștile oamenilor, pe care noi vrem să le punem și mai mult în valoare. Pe parcursul anului viitor vom avea colaboratori din întreaga lume pe proiecte actuale și viitoare, cu scopul de a descoperi potențialul oamenilor cu ajutorul tehnologiei și de a-i stimula nu numai să își exploreze pasiunile, precum și să îi inspire și pe ceilalți”.

Campania Samsung „Launching People” a fost lansată anul acesta în luna iunie, în Franța, și a transformat, până în acest moment, visele, pasiunile și potențialul utilizatorilor în realitate în 13 regiuni din Europa, America Latină și Orientul Mijlociu.

Campania se va extinde și mai mult în 2014, iar Samsung se va concentra să ofere posibilități de dezvoltare utilizatorilor, punându-i pe aceștia în contact cu mentori de renume, demarând surse de finanțare și oferind produse necesare evoluției personale.

Samsung va activa programul la nivel mondial în lunile următoare. Bazându-se pe povești reale, Samsung va împărtăși noutățile campaniei „Launching People” pe www.samsung.com și pe toate canalele de social media, inclusiv pe Facebook și YouTube. Pentru mai multe informații despre campanie, vă rugăm să accesați http://www.samsung.com/fr/launchingpeople/.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.