Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Samsung anunță campania „Launching People”

Publicat: luni, 28 octombrie 2013

Samsung Electronics a anunțat startul campaniei „Launching People”, o inițiativă ce le va oferi utilizatorilor din întreaga lume posibilitatea de a-și exprima visele, pasiunile și ideile cu ajutorul tehnologiei.

Inovația Samsung se reflectă dincolo de produse, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și atinge potențialul și de a-și îmbunătăți stilul de viață prin intermediul tehnologiei.

Campania „Launching People” identifică și investește în oameni de pretudindeni, care au potențialul să îi inspire pe ceilalți. Prin suportul Samsung și prin accesul la tehnologiile avansate, acest potențial poate fi sporit și valorificat.

„Noi credem că tehnologia începe să aibă sens prin interacțiunea cu oamenii, când se alătură potențialului acestora, dând naștere unor lucruri uimitoare”, a declarat Sue Shim, Chief Marketing Officer la Samsung. „Utilizatorii din întreaga lume au împărtășit cu familia și prietenii lucrurile remarcabile pe care le-au făcut prin intermediul produsele noastre. Prin aceste povești ne-am dat seama că Samsung nu lansează doar produse, ci lansează poveștile oamenilor, pe care noi vrem să le punem și mai mult în valoare. Pe parcursul anului viitor vom avea colaboratori din întreaga lume pe proiecte actuale și viitoare, cu scopul de a descoperi potențialul oamenilor cu ajutorul tehnologiei și de a-i stimula nu numai să își exploreze pasiunile, precum și să îi inspire și pe ceilalți”.

Campania Samsung „Launching People” a fost lansată anul acesta în luna iunie, în Franța, și a transformat, până în acest moment, visele, pasiunile și potențialul utilizatorilor în realitate în 13 regiuni din Europa, America Latină și Orientul Mijlociu.

Campania se va extinde și mai mult în 2014, iar Samsung se va concentra să ofere posibilități de dezvoltare utilizatorilor, punându-i pe aceștia în contact cu mentori de renume, demarând surse de finanțare și oferind produse necesare evoluției personale.

Samsung va activa programul la nivel mondial în lunile următoare. Bazându-se pe povești reale, Samsung va împărtăși noutățile campaniei „Launching People” pe www.samsung.com și pe toate canalele de social media, inclusiv pe Facebook și YouTube. Pentru mai multe informații despre campanie, vă rugăm să accesați http://www.samsung.com/fr/launchingpeople/.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=17585

Publicat de la data oct. 28 2013. Categorii MAPAMOND, Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

6 decembrie 2019, 13:48
 

VSV
Parţial însorit
2°C
18 km/h
Perceput de temperatură: -2°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 69%
Vânt: 18 km/h VSV
Rafale de vânt: 18 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:37
Apus: 16:36
Prognoza 7 decembrie 2019
Zi
 

VSV
Înnourat
6°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

VSV
Predominant senin
-1°C
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 06-12-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 05:00 In zona : Județul Dolj: Craiova, Filiași, Podari, Leu, Argetoaia, Brădești, Șimnicu de Sus, Bucovăț, Ișalnița, Calopăr, Braloștița, Pielești, Bratovoești, Breasta, Castranova, Vârvoru de Jos, Dioști, Goiești, Teasc, Coșoveni, Orodel, Carpen, Malu Mare, Robănești, Teslui, Țuglui, […]
  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 05-12-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 23:00 si 05:00 In zona : Județul Arad: Arad, Pecica, Sântana, Chișineu-Criș, Nădlac, Curtici, Șiria, Vladimirescu, Pâncota, Vinga, Macea, Secusigiu, Șicula, Zimandu Nou, Șimand, Apateu, Șagu, Semlac, Sintea Mare, Beliu, Mișca, Craiva, Seleuș, Fântânele, Cermei, Șepreuș, Livada, Felnac, Zărand, […]

Loto

Horoscop

  • 246.814 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team