Serviciu informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Voucherele în vederea achiziționării de biciclete vor fi acordate bucureștenilor în ordinea înscrierii

Publicat: luni, 24 iulie 2017

Cele 5.000 de vouchere pe care Primăria Capitalei dorește să le ofere bucureștenilor, în vederea achiziționării de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot, vor fi acordate celor interesați în ordinea înscrierii în proiect, pe baza principiului „primul venit, primul servit”, cu respectarea tuturor condițiilor de participare.

Pe site-ul primăriei a fost postat regulamentul achiziționării de vouchere, după ce pe data de 30 iunie Consiliul general al Municipiului București a adoptat o hotărâre privind proiectul „Bicicliști în București”, care are ca scop încurajarea mersului pe bicicletă și utilizarea mijloacelor de transport nepoluante.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor de participare la proiect este 10 august 2017. Proiectul se va derula până la 31 decembrie.

Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie cetățeni români, cu domiciliul sau reședința în Capitală; vârsta minimă de 18 ani; să nu fie salariați ai Primăriei nici ai instituțiilor subordonate. După verificarea documentelor depuse de participanți (formular de înscriere completat și fotocopie după actul de identitate), lista beneficiarilor va fi publicată pe pagina de internet www.pmb.ro.

Un participant nu va putea cumula mai multe vouchere. Totodată, beneficiarul unui voucher nu va putea participa la alte proiecte realizate de PMB care au același obiectiv. Voucherele vor fi expediate prin curier, iar în cazul în care nu pot fi înmânate de către curier vor fi returnate organizatorului. Voucherul va fi înmânat personal beneficiarului, la biroul de relații cu publicul al PMB, în baza unei notificări prealabile.

Voucherul va fi folosit exclusiv pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot. În situația în care produsul achiziționat are o valoare mai mică de 500 de lei pot fi achiziționate, pe aceeași factură fiscală, mai multe produse din cele acceptate în proiect și/sau accesorii: căști de protecție, dispozitive de iluminat și semnalizare, sonerii, ciclocomputere.

Dacă valoarea produsului este mai mare decât cea a voucherului, diferența va fi suportată de participant. Voucherul poate fi utilizat exclusiv de beneficiar, în baza actului de identitate, o singură dată, în perioada de valabilitate. El va putea fi folosit doar în magazinele participante, prevăzute în lista disponibilă pe site-ul PMB.

Nu vor putea fi cumulate mai multe vouchere, aparținând mai multor persoane, pentru achiziționarea aceluiași produs.

Pentru a deveni magazin participant, o societate comercială trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să comercializeze produsele vizate, dar nu de tipul second-hand; să aibă magazine în Capitală; să semneze un protocol de colaborare cu PMB.

Magazinele participante vor depune lunar spre decontare voucherele colectate, iar plățile vor fi făcute în cel mult 30 de zile. Conform protocolului, magazinele participante se angajează să nu crească în mod artificial prețurile produselor comercializate.

Cetățenii se pot înscrie în proiect, la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii, din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 42. Program de lucru: 8.30-18.30, de luni până vineri. Agenții economici sunt invitați să se înscrie până pe 31 iulie, ora 16.00, prin e-mail la adresa: biciclisti@pmb.ro.

Sursa: AGERPRES

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=83564

Publicat de la data iul. 24 2017. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

2 iunie 2020, 23:29
 

VNV
Noros
11°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 11°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 4 km/h VNV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:33
Apus: 20:54
Prognoza 3 iunie 2020
Zi
 

VSV
Parţial însorit cu precipitaţii
21°C
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 10
Noapte
 

SV
Predominant senin
11°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 10
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 02-06-2020 Ora : 17 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 17:30 si 18:30 In zona : Județul Olt: Balș, Scornicești, Iancu Jianu, Curtișoara, Găneasa, Colonești, Strejești, Pleșoiu, Verguleasa, Bobicești, Morunglav, Cârlogani, Vulpeni, Vulturești, Teslui, Cungrea, Spineni, Grădinari, Poboru, Bărăști, Găvănești, Dobroteasa, Călui, Priseaca, Oboga, Făgețelu, Leleasca, Dobrețu, Tătulești, Oporelu, […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 02-06-2020 Ora : 17 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 17:30 si 19:00 In zona : Județul Alba: zona de munte de peste cota 1800 m;Județul Alba: Alba Iulia, Cugir, Sebeș, Blaj, Săsciori, Jidvei, Vințu de Jos, Șona, Șugag, Pianu, Valea Lungă, Cetatea de Baltă, Meteș, Daia Română, Șpring, […]
 • Informare meteorologica
  Ziua/luna/anul : 02-06-2020 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 08:00 Zonele afectate : conform textului Fenomene : manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate Mesaj : ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 08:00 […]

Loto

Horoscop

 • 300.360 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team