Warner Bros. pregăteşte un film despre personajul Supergirl

Studioul Warner Bros. pregăteşte un film despre personajul Supergirl, populara supereroină, verişoara lui Superman, potrivit site-ului de specialitate Deadline citat marţi de EFE.

Oren Uziel, cunoscut pentru scenariile filmelor ’22 Jump Street’ şi ‘The Cloverfield Paradox’, lucrează la scenariu.

Deocamdată nu există un producător asociat proiectului şi se aşteaptă ca o femeie să se aşeze în scaunul de regizor, aşa cum s-a decis pentru ‘Wonder Woman’ cu realizatoarea Patty Jenkins.

Potrivit universului DC Comics, Supergirl era adolescentă când a reuşit să fugă de pe planeta Krypton în ruine în compania copilului Clark Kent/Superman care a crescut pe Pământ.

Personajul a fost interpretat recent de actriţa Melissa Benoist în serialul omonim creat de Greg Berlanti, Andrew Kreisberg şi Allison Adler, care va lansa cel de-al patrulea sezon în octombrie pe postul CW.

Nu există o confirmare a studioului cu privire la includerea în film a personajului Superman, interpretat în ultimii ani de britanicul Henry Cavill în filme ca ‘Man of Steel’, ‘Batman Vs Superman’ şi ‘Justice League’.

Premierele studioului Warner Bros. legate de universul DC Comics vor fi anul aceasta ‘Aquaman’ (decembrie) şi ‘Shazam!’ în aprilie 2019.

Anul viitor în februarie vor începe filmările la ‘The Flash’, cu Ezra Miller ca protagonist, şi în regia lui lui Jonathan Goldstein şi John Francis Daley.

Sursa: AGERPRES

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.