Ultima ora
Publicat: marți, 10 octombrie 2017

Sezonul al 11-lea al ‘X-Files’ va fi ultimul cu Gillian Anderson

Gillian Anderson susține că nu intenționează să continue să joace rolul agentului special FBI Dana Scully într-un eventual al 12-lea sezon al „The X-Files”, relatează agenția de știri UPI.

Serialul care îl mai are pe afiș pe David Duchovny a fost difuzat inițial între 1993 și 2002. Producția science-fiction a fost resuscitată anul trecut un al 10-lea sezon, iar soznul al 11-lea este programat din ianuarie.

Întrebată dacă este dispusă joace în alte episoade dincolo de sezonul al 11-lea, actrița de 49 de ani le-a spus sâmbătă reporterilor de la New York Comic Con: „Nu. Cred că acesta va fi ultimul pentru mine”.

Actrița spune că a dorit să apară și în acest sezon pentru că a simțit că acțiunea nu s-a terminat. „Am simțit că nu le-am dat fanilor tot ce așteptau de la noi ultima dată”, a spus actrița.

Gillian Anderson a spus că nu este de acord cu o declarație anterioară a lui Chris Carter, care a afirmat că a decis să revină la „The X-Files”, pentru că ea și David Duchovny voiau să joace în serial. „Versiunea mea este că David și Chris voiau să-l facă. Și problema era dacă mă alăturam lor sau eram tipul cel rău — pentru totdeauna”, a povestit actrița râzând.

Sursa: AGERPRES

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>