1.000 de elevi vizitează Aeroportul Henri Coandă în săptămâna "Şcoala altfel"

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti se implică şi în acest an ca partener al programului educaţional “Şcoala altfel”, în cadrul căruia aproape 1.000 de elevi şi preşcolari, din 15 instituţii de învăţământ, din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Vâlcea, vor putea urmări îndeaproape activităţile specifice care se defăşoară pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Copiii vor vizita terminalele Aeroportului Henri Coandă şi vor efectua formalităţile de îmbarcare, trecând prin controlul de securitate, pentru a ajunge pe platforma aeroportuară, unde vor urmări aterizări şi decolări de avioane, vor vedea cum se ghidează aeronavele la sol şi vor urca în avioane parcate, având ocazia de a intra în cabina piloţilor, pentru a se aşeza la manşă.

Locurile disponibile pentru săptămâna “Şcoala altfel” la Aeroportul Henri Coandă au fost ocupate încă din primele zile ale acestui an, ca urmare a succesului de care s-a bucurat ediţia din 2012 a acestui program.

Activităţile din săptămâna “Şcoala altfel” la Aeroportul Henri Coandă sunt complementare programului “Airport Visit Tour”, conceput şi realizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti în scopul facilitării cunoaşterii şi înţelegerii specificului activităţilor aeroportuare. Programul “Airport Visit Tour” a fost iniţiat în anul 2010, se defăşoară de două ori pe lună şi se adresează elevilor şi preşcolarilor, care pot vizita gratuit terminalele de pasageri şi zona de operaţiuni aeriene. Înscrierile pentru “Airport Visit Tour” se pot face la adresavizita.aeroport@bucharestairports.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.