7 motive invocate pentru a-ti insela partenerul si 5 mituri despre infidelitate

Statisticile recente sugereaza ca 40% din femei (si numarul este in crestere!) si 60% din barbati sunt implicati, la un anumit moment al vietii lor, intr-o relatie extraconjugala. Daca adaugam cifrele, putem estima ca 80% din casatorii/relatii de durata vor avea cel putin un partener care are o relatie extraconjugala.

E posibil ca statisticile sa para enorme, insa, atat eu cat si alti psihologi care oferim consiliere de cuplu stim ca acestea sunt adevarate. Nu de putine ori descoperim la discutiile private pe care le avem cu fiecare dintre parteneri ca unul din acesta este implicat intr-o relatie extraconjugala de care celalalt partener habar nu are.

E posibil ca sa observi semnele infidelitatii. E posibil sa observi schimbarile de obicei si comportament ale partenerului precum: detasarea, absenta, neglijenta si scaderea productivitatii.

Poate vei observa acel „nu-i sta in fire”. Asta nu inseamna ca partenerul va recunoaste relatia pe care o are!

 In momentul in care te confrunti cu un partener infidel,primul pas pe care trebuie sa il faci inainte sa iei o decizie e sa stabilesti in ce tip de relatie extraconjugala se afla partenerul tau.

Continuarea pe Top-Psy

Simona CIFF

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.