A 20-a ediție a expoziției internaționale Romenvirotec 2013

Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, va deschide, marţi, 9 aprilie 2013, ora 10:30, a 20-a ediţie a Târgului de Mediu „Romenvirotec 2013 – Expoziție internațională de tehnologii si echipamente de protecţie a mediului”.
Evenimentul se va desfăşura în perioada 9 – 12 aprilie 2013 sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, în incinta pavilionului expozițional Romexpo, stand C1.
În cadrul deschiderii, Ministrul Rovana Plumb lansează Ediţia a doua a Laboratorului Verde, proiect derulat de Ecorom, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice şi Ministerul Educaţiei Naţionale. Ediţia a doua se va desfăşura în perioada aprilie – iunie 2013 şi vizează 11 localităţi.
Imediat după deschiderea oficială a expoziției, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice vă invită să participaţi la conferinţa cu tema „Managementul Deşeurilor la nivel naţional în condiţii de eficienţă şi competitivitate” organizată cu sprijinul Infomediu Europa, începând cu orele 11:30, în sala de conferinţe amenajată în pavilionul C1.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.