Academie de Tenis în sectorul 2

Pentru tenismenii de performanţă, dar şi pentru bucureştenii care doresc să practice tenisul de câmp în condiţii optime şi pentru sportivii în curs de afirmare, în sectorul 2, la Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu” se va construi o Academie de Tenis pentru care Primarul Neculai Onţanu a semnat deja certificatul de urbanism.

Baza sportivă va fi amenajată pe un teren în suprafaţă de 11.700 m.p. şi va avea 6 terenuri de sport cu gradene pentru 1300 de spectatori, vestiare, grupuri sanitare, recepţie, birouri, cabinet medical, spaţii de alimentaţie publică şi de mic comerţ cu produse specifice.

Academia de Tenis face parte din proiectele Capitalei şi va fi finanţată de Primăria Municipiului Bucureşti.

Prin dotările excepţionale pe care le va avea Academia de Tenis vor fi asigurate toate condiţiile necesare pentru derularea unor evenimente sportive la nivel mediu naţional şi internaţional care vor atrage jucători de prestigiu şi un public numeros.

La rândul lor, bucureştenii care doresc să practice mişcarea pentru o minte sănătoasă într-un trup sănătos vor avea la dispoziţie o bază sportivă realizată la standarde internaţionale unde vor putea închiria terenuri de tenis pentru antrenamente şi competiţii.

Prin înfiinţarea Academiei de Tenis în sectorul 2 se vor obţine: o bază sportivă şi de agrement, şcoală de tenis, precum şi terenuri pentru antrenamente şi competiţii sportive interne şi internaţionale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.