Americanii nu știu mai nimic despre planul de redresare al Administrației Biden

Un sondaj recent arată că publicul american nu este la curent mai deloc cu variantele de peste Ocean ale redresării post-COVID-19, American Jobs Act sau American Families Act; cetățenii nu le știu decât denumirile acestor planuri grandioase care îi privesc.

Cercetarea Morning Consult / POLITICO arată că peste 61 la sută dintre cei chestionați nu sunt familiarizați cu Planul de locuri de muncă american și 62 la sută nu știu aproape nimic despre Planul pentru familii americane, chiar dacă politicienii speră să înregistreze rezultate cu aceste proiecte în decurs de un an, pentru că în 2022 vor avea loc alegeri intermediare.

Planurile, care se ridică la aproape patru trilioane de dolari, vor finanța, în principiu, proiecte de infrastructură, ar spori mult rețeaua de siguranță socială, făcând în același timp investiții istorice în combaterea schimbărilor climatice.

Doar că lipsa comunicării detaliilor face ca exact acest țel al liderilor, acela de a avea succes în alegeri, nu va putea fi îndeplinit atât timp cât, lăsați pe dinafara comunicării, cetățenii cred în proporție de doar jumătate că administrația Biden face ce trebuie cu economia și în general 51% dintre americani considerând că națiunea merge pe drumul greșit – procent în creștere față de nuai o lună în urmă.

Sondajul citat de Politico arată, de asemenea, că în legătură cu inițiativele legislative imediate ale Casei Albe, 52% dintre democrați, 63% dintre republicani și un uimitor procent 76% dintre independenți nu sunt familiarizați cu Planul pentru familii americane.

Când au fost întrebați despre Planul american de locuri de muncă, pe care administrația Biden îl leagă ân principal de drumuri, poduri și tuneluri, 47% dintre democrații chestionați nu erau familiarizați cu acesta, 72% dintre respondenții care s-au identificat ca independenți nu știu despre ce este vorba, la fel ca 67% dintre alegătorii republicani.

La ambele capitole cam o treime dintre cetățeni știu despre ce este vorba în cele două planuri cu care administrația Bden intenționează să schimbe cursul întregii națuni americane.

Cu acordul Casei Albe, la începutul acestui an a fost lansat un grup extern numit Building Back Together, însărcinat cu consolidarea mesajelor legate de propunerile președintelui Biden.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.