Analize pertinente: Mai nou, poliția vine pe șine!

Atunci când te afli într-o primejdie, apelezi numărul unic de urgență 112. După care, astepți ca organele abilitate să ajungă cât mai repede la fața locului. Se consideră că sunt antrenați pentru asta. Să dăm ca exemplu de organ, poliția. Mai exact, Poliția Locală Sector 3, care din prea multă dorință de a-și îndeplini misiunea, uită că Loganul nu are roți de monster truck și ajunge pe șina de tramvai. Precizez că șinele nu erau la nivel cu strada. Acest peisaj se putea urmări, ieri, în jurul orelor 22, în fața mall-ului din Vitan.

Pentru a arăta neprofesionalismul de care dau dovadă, polițiștii aflați în misiune au lăsat pornite semnalele acustice și luminoase pe timpul staționării acestora între șinele de tramvai. O altă posibilitate ar fi aceea că, au lăsat sirena pornită pentru a cere ajutor sau pentru a se face de râs mai rău. Un lucru este sigur, Loganul nu este tramvai! Însă nu știu de ce mă mir, aceiași polițiști locali ai sectorului 3 m-au amendat și pe mine, cum era de așteptat, fără vreun motiv bine întemeiat.

 

Asemenea imaginii sunt de neprețuit! De aceea, cred că aceste poze vor fi folosite în scopuri educative pentru cei de la Academia de Poliție.

Alin GRIGORE

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.