Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Antonescu: Din 20 mai lucrăm la revizuirea Constituţiei

Publicat: miercuri, 08 mai 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, marţi, că din data de 20 mai Comisia parlamentară pentru revizuirea Constituţiei va începe dezbaterile pentru ca raportul să se finalizeze până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare.

„Probabil în jurul datei de 20 mai, odată cu încheierea lucrărilor Forumului Constituţional, vor începe şi lucrările curente şi intense ale comisiei parlamentare pentru elaborarea proiectului de revizuire. Calendarul pe care noi îl anticipăm, pe care îl dorim şi pe care încercăm să-l parcurgem este ca până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare proiectul din comisie să fie adoptat”, a declarat Antonescu, preşedintele Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei.

Liderul PNL a precizat că, în principiu, referendumul pentru revizuirea Constituţiei va avea loc în toamna acestui an.

Crin Antonescu, a mai declarat  că este mulţumit de activitatea din ultimul an a Guvernului USL.

„USL după un an de guvernare marchează la capitolul reuşite şi o prestaţie guvernamentală care, indiferent că – aşa cum e normal – poate să fie criticată de opoziţie, de alţi observatori, în esenţă – aşa cum ne arată de altfel şi sondajele – a răspuns aşteptărilor pe care şi le-au pus în noi şi în Guvernul nostru cei care ne-au dat acest vot. Acest lucru a fost posibil tocmai pentru că USL, guvernul ei, majoritatea ei parlamentară, au acţionat unitar şi au acţionat consecvent. (…) Nu există o agendă şi nişte mize, priorităţi ale Guvernului şi numai ale Guvernului, nu există nişte agende paralele ale partidelor care compun USL. E foarte clar pentru noi toţi, aşa cum a fost de la bun început, că putem să reuşim şi să reuşim pentru România, pentru cei care şi-au pus speranţa în noi şi ne-au dat votul, numai împreună, numai în acţiune coerentă şi numai în acţiune politică hotărâtă, loială şi complementară”, a declarat Crin Antonescu.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=6020

Publicat de la data mai 8 2013. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

18 februarie 2020, 13:14
 

VSV
Soare
14°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 47%
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:12
Apus: 17:48
Prognoza 19 februarie 2020
Zi
 

ESE
Înnourat
12°C
Vânt: 4 km/h ESE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

NNE
Precipitaţii
4°C
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 265.043 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team