Antonescu: Mă tem mai mult că ajung la Palatul Cotroceni, decât că nu ajung

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara că se teme să fi ales preşedintele ţării pentru că este o responsabilitate enormă. Conform unui sondaj INSCOP, realizat în intervalul 21-28 februarie, preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar câştiga cu 59% alegerile prezidenţiale.

„Mă tem mai mult că ajung la Palatul Cotroceni, decât că nu ajung, pentru că a ajunge la Palatul Cotroceni într-o ţară ca România acum şi în următorii ani este o responsabilitate enormă. Este o ţară extrem de lipsită de orice factor coagulant, este o ţară în care cei mai mulţi cetăţeni nu mai au încredere nici în ei înşişi, în ţara lor, nici în instituţii şi responsabilii acestei ţări, este o ţară care, din păcate, este uşor legată de mâini şi picioare, nu de alţii, ci de ea însăşi chiar în peisajul internaţional, în UE. Este o ţară pusă în defensivă”, a declarat Antonescu, la TVR1.

Conform unui sondaj INSCOP, realizat în intervalul 21-28 februarie, preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar câştiga cu 59% alegerile prezidenţiale. Liderul PPSD, Victor Ponta, a fost creditat cu 60% din voturi, conform aceluiaşi sondaj.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.