Asociația non-guvernamentală Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA lansează campania umanitară Dăruiește Un Pic de Soare Nu totală Nepăsare de strângere de „Rechizite pentru viitor”.

Campania își propune să ofere copiilor din medii defavorizate 70 de ghiozdane complet echipate înainte de începerea anului școlar. Oferă unui copil un start corect în prima zi de școală!

13 septembrie, prima zi de școală, se apropie cu pași repezi, iar momentul care trebuie să fie o bucurie, va găsi mii de copii, din familii defavorizate, nepregătiți pentru acest start.

Fii și tu alături de reprezentanții Asociației Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

În Campania Umanitara Dăruiește un Pic de soare nu totală nepăsare, Educă o generație și schimbi viitorul țării” și vino să pregătim împreună 70 de copii defavorizați.

Mihai Căldăraru, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale este în permanent contact cu familii din comunități extrem de sărace, iar apelul dupa un an de școală online este unul disperat:

Credem cu tărie că educația este baza societății, iar abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. După un an pandemic lipsurile sunt și mai mari, lipsurile educaționale, dar și cele financiare. În familiile sărace, marginalizate, sunt mulți copii care vor să meargă la școală, însă parinții nu îi pot susține nici măcar cu acel ghiozdan minimal, nu au caiete, creioane, instrumente de scris… Toti acești copii au nevoie de ajutorul nostru.„

Costul unui ghiozdan echipat ajunge la 50 €. Este suficient să alegi să ajuți chiar și un singur copil și vei asigura un început de an școlar cu bucurie!

Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ajutat și îmbunătățit viața a peste 7 000 de beneficiari, din comunități defavorizate, care au nevoie de un sprijin în asigurarea unor condiții de trai pentru ei și copii lor.

Campaniile sunt orientate către copii și tineri, în special din mediul rural, pentru a le oferi bunuri de necesitate imediată și în susținerea parcursului lor educațional.

Află mai multe despre Asociația Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale și vino alături de noi în campaniile umanitare. https://dgaspdca-aedopsromanania.ro/ Telefon. 0729.733.333.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.