Băsescu a promulgat noua formă a Legii de aplicare a Codului de procedură civilă

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat Legea pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului care aduce modificări actului normativ de punere în aplicare a Codului de procedură civilă, informează Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat postat, luni, pe site-ul instituţiei.

Potrivit sursei citate, şeful statului a semnat vineri, 28 iunie, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe.

În luna februarie, şeful statului semnase decretul pentru promulgarea Legii privind pregătirea punerii în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă

Guvernul a adoptat, la începutul anului, ordonanţa de urgenţă pentru modificarea articolului 81 din Legea 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii 134/2010 privind Codul de procedură civilă.

Printre altele, ordonanţa abrogă dispoziţiile din Codul de procedură civilă a căror neconstituţionalitate a fost constatată prin Decizia Curţi Constituţionale 967/2012.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.