Blaga: Dragnea pune caruţa înaintea cailor

Parlamentarii PDL vor participa la discutiile cu vicepremierul Liviu Dragnea pe tema descentralizarii, a declarat, luni, liderul PDL Vasile Blaga.

„Colegii mei vor participa la aceste discutii, chiar daca domnul Dragnea ne-a transmis doar o lista cu intentia fata de anumite institutii pe care vrea sa le transfere catre administratiile judetene în special. Dânsul, ca de obicei, pune caruta înaintea cailor”, a spus Blaga.

Președintele PDL a mai spus, referitor la întâlnirea cu Dragnea, ca acesta nu dorește să discute despre problemele cetatenilor si de ce trebuie descentralizare și dorește să transfere doar autoritățile.

„Nu discutam aici de problemele cetatenilor, de ceea ce urmarim prin descentralizare, de ce vrem decizia aproape de cetatean, de ce vrem servicii publice mai bune la preturi cât mai mici pentru cetatean, nu, dânsii doresc sa transfere doar autoritatile. Nici nu stiu daca macar însotite de resurse financiare (…). Asta e toata treaba si o vor spune colegii la întâlnirea care va avea loc la 17:30”, a mai spus Blaga.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că va avea, luni după-amiază, o întâlnire cu parlamentarii PDL sa discute proiectul Legii descentralizarii, la cererea sa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.