Cartel Alfa, în sprijinul Sindicatului Naţional Profesional al Drumarilor

Sindicatul Naţional Profesional al Drumarilor din România (S.N.P.D.R.) protestează ferm faţă de abuzurile care au loc în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, se arată într-un comunicat de presă al Cartel Alfa.

Prezentăm declaraţia de presă a liderului Cartel Alfa, Bogdan Iuliu HOSSU, pe acest subiect:
„Pe data de 12 August 2013, salariaţii care nu au semnat actele aditionale de reducere a salariilor din cadrul C.N.A.D.N.R. SA au primit salariul aferent lunii IULIE ,,AJUSTAT”, cu o diminuare intre 6 si 50%.
S.N.P.D.R. va depune lunar actiuni in instanta pentru apararea drepturilor salariatilor consacrate in prevederile Codului muncii, garantate in Constitutia Romaniei si tratatele si conventiile la care Romania a aderat.
Solicitam public in regim de urgenta Consiliului de Administratie al C.N.A.D.N.R. SA si Guvernului Romaniei – sa se autosesizeze pentru verificarea modului nelegal si abuziv al incalcarii flagrante a legislatiei muncii interne si internationale, in politica salariala a C.N.A.D.N.R SA.
Solicitam public in regim de urgenta Curtii de Conturi a Romaniei sa verifice motivele depasirii fondului de salarii pe anul 2012, la nivel de C.N.A.D.N.R.-SA, prejudicii pe care conducerea executiva a C.N.A.D.N.R. SA incerca in prezent in mod abuziv, sub amenintari si presiuni, sa le acopere prin incalcarea drepturilor salariatilor obligandu-I sa semeneze acte aditionale pentru reducerea salariilor.

Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” va sprijini toate actiunile si demersurile initiate de S.N.P.D.R.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.