Codrin Ștefănescu: Elena Udrea se pregătește să ajungă președinte

Este tot mai evident faptul că, deși la început a negat cu vehemență, Elena Udrea a demarat deja campania de imagine pentru a fi desemnată ”candidatul unic al dreptei băsiste” la alegerile prezidențiale de anul viitor, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, conform unui comunicat de presa.

 

Prezentam declaratia de presa a secretarului general adjunct al PSD:

„Iar așa cum ne-a anunțat recent – ”trebuie pregătită femeia care să adune voturile”, protejata lui Traian Băsescu urmează întocmai sfaturile mentorului său: cancan-ul și mondenitățile prind la public.
Astfel, balansând între aparății în costum de baie în valurile mării, karaoke, jurizări de concursuri de Miss, apariții în emisiuni mondene cu sfaturi despre diete, până la crearea unei imagini de ”fata cuminte și devreme acasă”, participând la slujbe alături de mama sa, pupând icoane și jucând în costum național, dar cu pantofi de sute de euro, Elena Udrea se pregătește intens pentru ceea ce a visat mereu: să ajungă președinte.
Însă, amuzant și trist în același timp, este faptul că această campanie agresivă, construită de strategi în laboratoarele Cotroceniului, nu a făcut-o pe dna. Udrea să câștige, la nivelul percepției publice, nici măcar încrederea de care se bucură Bianca Drăgușanu, Sânziana Buruiană sau Andreea Tonciu, pe care, în mod penibil, vrea să le imite.
Concluzionând, tot acest circ este menit doar să abată atenția de la întrebările legate de jaful guvernărilor PDL: telegondole la câmpie, bazine de înot neutilizate, terenuri de fotbal în pantă și săli de sport la sate, în loc de canalizare și drumuri. Proiecte inutile care au avut, de fapt, un singur scop: îndestularea cu bani publici a primarilor PDL și a firmelor de casă”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.