Centrul de Cercetare și Dezvoltare Samsung din Polonia deschide o nouă filială în Cracovia

Samsung Electronics, lider global în tehnologie, a anunțat deschiderea celui de-al patrulea centru de cercetare și dezvoltare din Polonia, în orașul Cracovia, celelalte trei fiind situate în Varșovia, Poznan și Lodz. Noul birou este amplasat în unul dintre cele mai mari hub-uri de tehnologie din Polonia, un loc cu numeroși ingineri de telecomunicații bine pregătiți.

Decizia de a construi un nou birou de cercetare și dezvoltare în Polonia demonstrează potențialul tot mai mare al domeniului telecomunicațiilor din Europa Centrală. Biroul din Cracovia se va concentra pe dezvoltarea de software pentru infrastructura rețelelor de telefonie mobilă pentru principalii operatori din Europa. Noul centru intenționează, de asemenea, să crească ocuparea forței de muncă din acest domeniu tehnic, până la sfârșitul anului următor, și să contribuie la creșterea organizației în viitor.

„Suntem încântați că noul birou de cercetare și dezvoltare va veni în sprijinul dezvoltării business-ului de rețele din Cracovia, orașul ce se bucură de un nivel ridicat al educației și expertizei tehnice,” a spus Youngky Kim, vicepreședinte executiv și Head of Networks Business în cadrul Samsung Electronics. „Noi credem că biroul de la Cracovia va contribui foarte mult la dezvoltarea tehnologiilor avansate de rețea, cerute de standardele operatorilor de telefonie mobilă din Europa.”

„Suntem prezenți în Polonia de 13 ani, am crescut continuu și acum angajăm mai mult de 1.000 de ingineri cu înaltă calificare. Faptul că Samsung a decis să investească în Polonia se datorează, în primul rând, nivelului foarte ridicat al învățământului tehnic și mediului ce favorizează investițiile,” a spus Dae-Hyun Sim, vicepreședinte și director al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Samsung, Polonia.

În anul 2000, Centrul de Cercetare și Dezvoltare Samsung Polonia a deschis primul său birou în Varșovia, în prezent fiind unul dintre cele mai mari și moderne centre de cercetare și dezvoltare în tehnologie din Europa Centrală și de Est. Al doilea birou a fost deschis în Poznan, în 2011, urmat de al treilea în Lodz, doi ani mai târziu. Împreună cu divizia de vânzări din Varșovia și cu fabrica de aparatură electrocasnică din Wronki, Samsung Electronics Polonia este un investitor stabil și de încredere în Polonia.

Creșterea investițiilor în activitățile de cercetare și dezvoltare face parte din strategia globală a companiei. Samsung Electronics a investit aproximativ 10 miliarde de dolari în activitățile de cercetare și dezvoltare în 2012.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.