Impostori identificati de Politia Locala Sector 4

Vineri, 1 noiembrie a.c., un echipaj al Poliţiei Locale Sector 4 a identificat pe şos. Berceni, în zona Pieţei Berceni, 2 persoane care, pretinzând că reprezintă o fundaţie ce desfăşoară activităţi umanitare pe raza Municipiului Piteşti, solicitau sume de bani, în numele Primarului Cristian Popescu – Piedone.
Aceştia încercau să sensibilizeze agenţii economici, solicitând donaţii în sprijinul unor cazuri umanitare pe care le prezentau ca fiind disperate, cu necesitatea efectuării unor intervenţii chirurgicale peste hotare.
Pentru credibilitate, Primarul Sectorului 4 era prezentat ca fiind garantul demersului lor, „scenariu” pe care nu l-au mai putut însă susţine, fireşte, în momentul în care poliţiştii locali, cu sprijinul Poliţiei Naţionale, i-au confruntat cu acesta.
„Nu contest activitatea în scop umanitar a fundaţiei respective, rămâne ca Poliţia Naţională să constate dacă într-adevăr sunt colaboratori sau doar pretind, la fel cum au pretins şi că eu aş avea vreo implicare. Ceea ce este incorect şi împinge demersul acestora către escrocherie este folosirea numelui meu pentru a impresiona, fapt care îi şi încadrează în clasa infracţională. Nu este primul caz de acest gen, nu mai departe de luna iulie a acestui an, reprezentanţii unui cabinet notarial, situat pe bd. Gheorghe Şincai, mi-au semnalat vizita unor indivizi dubioşi care, uzurpând calităţi oficiale, s-au prezentat drept <trimişi personali ai Primarului Sectorului 4>. Rămâne de văzut dacă sunt aceeaşi sau dacă sunt alţi indivizi ce încearcă să îşi sporească veniturile, profitând de naivitatea oamenilor cu suflet, care îşi doresc să vină în sprijinul semenilor lor care se confruntă cu probleme. Sunt mulţumit de vigilenţa şi promptitudinea cu care a intervenit Poliţia Locală, iar cetăţenilor care au semnalat la dispecerat această situaţie, le spun că sunt mândru că în Sectorul 4, parteneriatul Primărie – Cetăţean funcţionează cu adevărat”. (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.