Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Daniel Chiţoiu: Motivul excluderilor din PNL, aderarea la alte partide sau doctrine

Publicat: joi, 23 mai 2013

Preşedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chiţoiu, a declarat că au fost excluse 12 persoane din partid, printre care şi Vlad Moisescu pentru faptul că au aderat la alte partide politice sau doctrine politice.

Astfel, liderul interimar al PNL Sector 1 a precizat că motivul excluderii este legat de „aderarea la alte partide politice sau doctrine politice”.

Potrivit unor surse liberale, printre cei excluşi în şedinţa de miercuri seară se află apropiaţi ai lui Andrei Chiliman, din Primăria Sector 1, printre care Ioana Costescu şi Bogdan Piţigoi.

„Liberalul” Andrei Chiliman, care şi-a făcut o mişcare năşită de SIE, declara că a avut loc o primă discuţie între IRL (mişcarea împotriva PNL şi a lui Antonescu, înfiinţată de el – nr.), PNŢCD şi FC pentru „unificarea dreptei”.

Chiliman a precizat că la reuniune au mai luat parte Teodor Baconschi, Sever Voinescu, Vlad Moisescu.

Acesta din urmă a declarat a vorbit despre decizia luată de preşedintele liberal, Crin Antonescu, și despre o ”epurare sovietică” ce ar urma să aibe loc în cadrul partidului.

”Am fost exclus tâlhărește din PNL și aceasta cu atât mai grav cu cât Antonescu este prim revizor al Cosntituției României. I-aș sugera domnului Antonescu să renunțe la această funcție și să continue să se joace de-a micul tiran în PNL”, a afirmat Vlad Moisescu.

Cu toate acestea, fostul național-liberal susține că este de acord cu un punct al excluderii.

”Sunt de acord cu un singur punct. Într-adevăr am aderat la o altă doctrină atunci când am intrat în partid în 1990 și anume dooctrina liberalismului clasic și nu doctrina oportunismului politicianist al domnului Antonescu. E păcat că după 23 de ani, PNL este captivul liniei politice Roșca Stănescu, Antonescu, Gigi Becali. Voi continua să militez pentru valorile liberalismului clasic în inițiativa România Liberală, împreună cu ceilalți colegi ai mei pentru că această doctrină nu trebuie să piară”, a spus Moisescu.

Potrivit acestuia, din PNL ar urma să fie excluși mai mulți membri.

”Din informațiile mele, urmează o epurare sănătoasă, sovietică. Pe listă sunt nume importante precum Diana Tușa și Andrei Chiliman”, a specificat Moisescu.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=6885

Publicat de la data mai 23 2013. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

3 iunie 2020, 14:05
 

VSV
Predominant înnourat
19°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 20°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 52%
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 4
Răsarit: 5:33
Apus: 20:55
Prognoza 4 iunie 2020
Zi
 

VSV
Parţial însorit cu precipitaţii
25°C
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 10
Noapte
 

SV
Predominant senin
14°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 10
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 02-06-2020 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 08:00 Zonele afectate : conform textului Fenomene : manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate Mesaj : ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 08:00 […]

Loto

Horoscop

  • 300.507 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team