Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale strânge fonduri pentru ca 100 de copii defavorizaţi să ajungă la mare!

Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale strange bani pentru a oferi o vacanță unor copii nevoiași!

Organizația non-guvernamentală “Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ” are nevoie de ajutorul nostru pentru a trimite copii nevoiași în vacanță de vară.

Minim 6.000 de lei este suma pe care organizația dorește să o strângă pentru a oferi unui grup de 26-30 de copilași o vacanță de neuitat.

Am început campania Umanitară DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE NU TOTALĂ NEPĂSARE. “10 zile de vacanță pentru copii”.

Majoritatea copiilor se bucura în aceasta vara de concedii cu părinții lor, însă cei mai puțin norocoși sau orfani, nu au acces la o zi de acest gen.

Noi, Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, dorim sa le oferim copiilor orfani din Sibiu, copiilor din Cluj care traiesc in beci, copiilor din împrejurimi de care ne ocupam, 10 zile în care sa simtă și ei ca este vacanta tuturor copiilor. Acest lucru este posibil doar cu sprijinul dvs!” a scris reprezentantul organizației Mihai Căldăraru, pe rețelele de socializare.

Câteva din activitățile la care vor participa beneficiarii campaniei sunt: – tabără de zi unde vor învață tehnici de supraviețuire în natura – foc de tabăra, plimbări în natura – în zilele caniculare se vor răcori la piscină – seară de film – excursie în cele mai interesante locuri ale județului – drumeții – plimbări cu barca pe lacul Beliș – meșteșuguri și obiceiuri.

Puteți ajuta organizația Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale în demersul lor contact 0729.733.333

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.