„Era Lucescu” se intoarce in Giulesti E rândul fiului!

l Razvan Lucescu a acceptat oferta lui George Copos si va raspunde de problemele de ordin tehnic ale Rapidului.
l Razvan va primi un salariu de 1.500 de dolari pe luna si va fi numarul 2 pe linie executiva, dupa George Copos.
l Una dintre conditiile puse de Razvan Lucescu este ca Sumudica si Stanciu sa ramâna in lot.

Drept de semnatura

Mutare surprinzatoare in Giulesti. Dupa ce saptamâna trecuta era ca si transferat la Astra Ploiesti, Razvan Lucescu a ajuns in staff-ul administrativ al Rapidului.
Inca nu se stie pe ce functie, dar, cel mai probabil, Razvan va conduce partea tehnica a clubului in calitate de vicepresedinte sau manager general. Indiferent de titulatura postului, Razvan Lucescu va fi numarul 2 pe linie executiva, dupa George Copos, si va avea drept de semnatura.
Fostul portar al Rapidului se va ocupa de echipa si de toate problemele de ordin tehnic, urmând a avea un salariu de 1.500 de dolari pe luna. Actualul presedinte, Marian Albu, va raspunde doar de latura financiara a clubului.

Copos s-a impacat astfel cu suporterii si cu Mircea Lucescu

Decizia lui George Copos are explicatii mai mult sentimentale decât manageriale. Discutiile cu Razvan Lucescu sunt mai vechi, dar abia acum acest proiect a fost oficializat.
Tip sentimental, Razvan Lucescu a fost unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai Rapidului din ultima perioada. Din acest motiv, decizia lui Copos are si o alta explicatie, finantatorul giulestenilor dorind pe aceasta cale sa se impace cu suporterii.
In planul imaginii, George Copos da o adevarata lovitura. Boss-ul rapidist reuseste practic sa restabileasca legaturile cu Mircea Lucescu, intre cei doi izbucnind in urma cu ceva vreme un scandal monstru pe seama transferului lui Tiberiu Ghioane la Dinamo Kiev.

Rednic a sustinut numirea lui Razvan

Venirea lui Razvan Lucescu ar putea schimba multe lucruri. Daca pâna acum Sumudica si Stanciu nu mai intrau in vederile oficialilor giulesteni, ei ar putea fi readusi la echipa.
Interesant este de vazut cum se vor intelege Razvan Lucescu si Mircea Rednic. Intre cei doi a existat o cearta pe vremea când activau la FCM Bacau. Se pare insa ca securea razboiului a fost ingropata, Rednic contribuind din plin la instalarea lui Razvan in fruntea clubului.
Practic, legaturile cu familia Lucescu sunt refacute complet. Cu siguranta ca, prin intermediul lui Razvan, „Il Luce” va avea o pozitie importanta in adoptarea unor decizii. Copos a mutat decisiv. Sa vedem insa daca va avea si câstig.

Nicolae Predesel

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.