Feerie lirică la Sala Dalles, cu Ştefan von Korch şi Cristina Maria Oltean, în concertul Chansons D’Amour

Concertul Chansons D’Amour, cu tenorul Ștefan von Korch și soprana Cristina Maria Oltean a fost o feerie lirică ce a umplut de bucurie sala Dalles din capitală.

Aria lui Romeo a deschis spectacolul și a dat tonul unei seri pline de sentimente înalte.

Ca o continuare firească a venit aria Julietei, în care soprana Cristina Maria Oltean a strălucit captând atenţia publicului.

Aria “Com’è gentil” a cucerit prin romantismul absolut şi a pus în valoare arta vocală și interpretativă a solistului, iar duetele „Te iubesc” şi „Dintotdeauna” au făcut la rândul lor să vibreze sufletele spectatorilor.

https://youtu.be/tjIZgkFSWPg?feature=shared

Atmosfera au încălzit-o piese ce evocă sentimente puternice, cum ar fi duetul „Lippen Schweigen” din opereta Văduva veselă, aria „Meine Lippen sie küssen so heis” din opera Juditta, sau „Te voi răpi la noapte” din opereta Marco Polo. Finalul a ridicat sala în picioare cu celebra “Brindisi” din La Traviata.

https://youtu.be/yLig2aVtyOI?feature=shared

Iar întreaga seară s-a încheiat cu aplauze, entuziasm și gândul la următorul concert Chansons D’Amour, programat la Iaşi pe 18 februarie, dar şi la seria Musical Extravaganza, ce include următoarele evenimente tematice la Sala Dalles:

 

5 MartieSOUNDTRACK OF LOVE – seară de tango și muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ștefan von Korch și dansatorii TangoPasion

29 MartieO SOLE MIO – canzonete și zarzuele cu tenorul Ștefan von Korch și barititonul Adrian Mărcan

19 AprilieAH, MES AMIS! – arii celebre cu tenorul Ştefan von Korch şi baritonul Lucian Petrean.

Biletele pentru concertele Musical Extravaganza se găsesc pe IaBilet.ro, Eventim.ro şi, fizic, la Sala Dalles.

    
 
 

Comments

comments

2 comentarii la „Feerie lirică la Sala Dalles, cu Ştefan von Korch şi Cristina Maria Oltean, în concertul Chansons D’Amour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.