Fundația Wilo, partener al celei de a-XVII-a ediții a Concursului Internațional George Enescu

Fundația Wilo are onoarea de a susține, în calitate de partener, cea de-a XVII-a ediție a Concursului Internațional George Enescu.

Promovarea culturii, a diversității, creativității și excelenței sunt puncte de reper în activitatea companiei, care are deja o îndelungată tradiție în susținerea Festivalului și a Concursului Internațional George Enescu, fiind partener încă din anul 2014.

Sponsorizăm finala secțiunii de pian ce va avea loc pe 23 mai începând cu ora 18.00. Orchestra Filarmonicii George Enescu va fi dirijată de celebrul maestru John Axelrod.

Vă încurajăm să nu ratați reprezentațiile deosebite din cadrul concursului și ne bucurăm că ne putem aduce contribuția, oferind câteva momente prețioase de frumusețe artistică iubitorilor de muzică clasică din România și din lume”, explică Oliver Hermes, Președinte și CEO al Grupului Wilo.

Tinerii muzicieni aleg viața și frumusețea. Wilo este alături de ei.

Concursul Internațional George Enescu funcționează ca o platformă de lansare pentru viitorii muzicieni de marcă ai lumii și de promovare a compozițiilor lui George Enescuîn rândul noii generații de artiști. Competiția este, astfel, o completare firească a celebrului Festival George Enescu.

Concursul cu tema #FrumusețeÎnViață reunește în perioada 12 mai – 23 mai, în Semifinale și Finale, 21 de tineri artiști din 11 țări care se duelează prin portative muzicale pentru titlul de cea mai bună reprezentație.

Concursul are patru secțiuni – vioară, violoncel, pian și compoziție – și se situează în top cinci la nivel mondial în peisajul competițiilor de muzică clasică, fiind singurul eveniment de acest fel organizat în România care respectă standardele Federației Mondiale a Concursurilor de Interpretare Muzicală.

Digitalizarea în inima politicilor de business pentru viitor

În contextul agravării situației generate de pandemia de COVID-19 pe plan mondial, Concursul Internațional George Enescu s-a reorganizat, în premieră, în două faze distincte: primele două etape ale Competiției au fost organizate  online în luna septembrie 2020, conform calendarului inițial, iar Semifinalele și Finalele fiecărei secțiuni au fost reprogramate pentru luna mai 2021, la Ateneul Român din București.

Ca lider în tehnologie și inovație, Wilo apreciază și susține demersurile ingenioase de business care plasează digitalizarea în centrul politicilor de dezvoltare. În accepțiunea Wilo, un eveniment muzical cu o asemenea anvergură la nivel de diplomație culturală derulat în format digital și fizic aduce plus-valoare tuturor celor implicați, de la organizatori, parteneri, participanți și bineînțeles public, cu toții descoperind pentru câteva momente ce înseamnă #FrumusețeÎnViață.

Fără îndoială, această competițieaduce la un loc cei mai buni profesioniști, ajutându-i să-și testeze limitele și să-și transforme visurile în realitate.În rolul meu ca președinte și CEO al Grupului Wilo, am responsabilitatea a 8000 de angajați din toată lumea. În jurul meu au loc momente pline de frumusețe, când oamenii din diferite țări se solidarizează între ei. Relațiile de încredere sunt fundamentale pentru societate, dar și pentru businessul nostru. Trebuie să inventăm noi căi, în aceste vremuri de distanțare socială, pentru a face relațiile și mai profunde și pentru a trăi emoția împreună. Sunt convins că evenimentele culturale au un potențial real să contribuie la o viață mai frumoasă”, precizează Oliver Hermes.

Să fie muzică! Online și offline

Toate reprezentațiile vor putea fi vizionate în direct, online, pe platforma Concursului Enescu: https://www.festivalenescu.ro/concurs-2020/.

Precizăm că accesul publicului la Semifinale va fi gratuit, iar cel la Finale şi restul concertelor se va face pe bază de bilet sau de abonament plătit. Biletele pot fi cumpărate de aici: https://www.festivalenescu.ro/bilete.

Susținem excelența și încurajăm cât mai multă #FrumusețeÎnViațăîn calitate de partener de tradiție al Festivalului și Concursului Internațional George Enescu și rămânem dedicați evenimentelor culturale care au potențialul de a aduce oamenii împreună și de a schimba mentalități.Suntem onorați să vă lansăm invitația de a urmări online și offline acest concurs deosebitpentru a vă bucura dearta care înfrumusețează viața”, conchide Mariana Corlaci – Marketing Manager, Wilo România.

După finalizarea Concursului, în perioada 28 august și 26 septembrie 2021, va începe Festivalul Internațional George Enescu 2021, ajuns în acest an la cea de-a 25-a ediție.

Pentru mai multe detalii atât despre Concurs, cât și despre Festival,accesați: https://www.festivalenescu.ro/.

 Despre Wilo România

Wilo România face parte din grupul Wilo SE – producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalațiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate. Produsele Wilo sunt înalt tehnologizate, prezintă ușurință în utilizare șieficientă energetică, standarde confirmate și de apartenența la organizațiile REHVA (www.rehva.eu) și AHCA (Agency for Health Care Administration).

Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are peste 7,500 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări.

În România, Wilo este prezentă din anul 1998. În 2020, după 18 luni de la demararea proiectului de construcție, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei în România, cu birouri moderne, construite pe o suprafață de 1,800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2,700 mp.

Hub-ul din Șoseaua Odăi 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apă rece, pentru stingere incendiu în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor cu indicativul P118, hidrofoare și pompe submersibile. Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate în vigoare. Noul sediu din România va funcționa ca Hub Regional, de unde operațiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 țări din Europa de Est.

 

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.