Gigi Becali vrea sfaturi politice de la Ion Iliescu

Patronul Clubului de fotbal Steaua a declarat ieri ca îi va cere sfaturi chiar presedintelui Ion Iliescu cu privire la viitoarea sa cariera politica. Dupa cum a anuntat, actualul patron al clubului de fotbal Steaua va prelua conducerea Partidului Noua Generatie.
Prezent la Cotroceni de Sfântul Ioan pentru a-i ura „La multi ani!” presedintelui Iliescu, „în calitate de om care îl iubeste foarte mult”, Gigi Becali a afirmat ca, în opinia sa, Ion Iliescu este cel mai mare politician al acestei tari de dupa 1989. Patronul clubului Steaua a spus ca, desi nu este adeptul copierii unei personalitati, Ion Iliescu poate fi un model de om politic din anumite puncte de vedere.
Ca politician, Gigi Becali a aratat ca doreste doar sa îi ajute pe cetatenii României. „Eu daca intru în politica, îmi propun doar sa ajut oamenii. Nu ma intereseaza puterea pentru mine. Vreau sa fructific imaginea pe care Dumnezeu mi-a dat-o, sa fie folositoare oamenilor”, a spus Gigi Becali. El a adaugat ca intentiile sale sunt demonstrate de faptul ca nu a devenit membru al nici unui partid puternic, ci are de gând sa preia o formatiune mica, „pe care sa o construiasca din temelii”.
Totodata, Gigi Becali a spus ca va urma sfatul presedintelui clubului Ceahlaul Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, si va fi mai temperat si mai diplomat. Becali a aratat însa ca daca diplomatia va însemna minciuna el nu va face acest lucru. Comentând intrarea în politica a lui Gigi Becali, presedintele Ion Iliescu a declarat ca într-o democratie optiunile sunt libere, inclusiv cele politice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.