Hașotti a votat împotriva majorării salariilor primarilor: Nu sunt cei mai năpăstuiți români

Senatorul PNL Puiu Hașotti a declarat, joi seară, că a votat împotriva majorării salariilor primarilor deoarece sunt alți oameni care au nevoie mai mare de bani.

”A fost o premieră politică în Senat cel puțin în sensul în care plenul a votat altfel decât a cerut rerpezentantul Guvernului. Secretarul de stat Dan Manolescu a spus că Guvernul se opune”, a afirmat Hașotti, joi, la B1 TV.

”În momentul în care se face o propunere legislativă, autorii trebuie să spună și sursa, iar acest lucru nu s-a arătat. Bugetarii au salarii mici în România. Acum, în acest an, poate și peste 2 ani, trebuie să ne gândim la salariile profesorilor debutanți care au 800 lei, ale medicilor rezidenți care au 800-900 lei. Eu recunosc că primarii pot avea răspunderi mai mari. Cred că mulți oameni mai amărâți trebuie să beneficieze de o atenție mai deosebită”, a precizat senatorul PNL.

”Nu cred că primarii sunt cei mai năpăstuiți oameni din această țară. De aceea am votat împotriva acestei propuneri”, a completat Puiu Hașotti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.