Iată ce puteți vedea în weekendul 28-29 iulie la B-FIT in the Street!

PROGRAM WEEKEND 3

28,29 iulie

19:00 – 23:00

De la musical în aer liber, la ateliere de știință, magie și acrobație, la jonglerii cu focul și teatru vertical, programul spectacolelor B-FIT in the Street! din perioada 28-29 iulie este format dintr-o selecție de producții românești, un spectacol nocturn din Spania și o instalație interactivă din Danemarca.

Spectacolele încep de la ora 19 în ambele zile de festival și pot fi urmărite în puncte centrale din București precum Piața Universității, Parcul Cișmigiu, Piațeta Odeon, Piața George Enescu și Piața Revoluției.

DETALII

DIN PROGRAM:

SPECTACOL NOCTURN DE ACROBAȚIE AERIANĂ ÎN PIAȚA GEORGE ENESCU

Eterfeel (Spania)

Sâmbătă, 28 iulie | 21:15 | Piața George Enescu

body_placeholder_650px.png
Creat de regizorul argentinian Roberto Strada, spectacolul nocturn combină acrobația aeriană cu spectacolul de lumini. 12 acrobați construiesc un univers hipnotic pe o structură metalică înaltă transformată într-una dintre cele mai spectaculoase scene verticale ale teatrului de stradă.

SPECTACOL DE FOC ÎN PIAȚETA ODEON

Drum’n’Fire (România)

28, 29 iulie | 21:00 – 21:25 | Piațeta Odeon

body_placeholder_650px.png
Un spectacol fascinant al dansului cu flăcări, în care profesioniștii de la Drum’n’Fire încorporează jongleria și coregrafia pe ritmuri exotice de tobe. După ce a participat la Street Delivery, Waha Festival și Horezu Streetfair, trupa Drum’nFire aduce la B-FIT in the Street! simfonia focului în ritmuri exotice de tobe.

TEATRU DE STRADĂ

Mateloții. Întoarcerea pe mare (Teatrul Masca, România)

Sâmbătă, 28 iulie | 19:00 | Piața Universității

body_placeholder_650px.png
Un spectacol de Mihai Mălaimare, Mateloții. Întoarcerea pe mare prezintă un uluitor potpuriu de muzică lăutărească și de petrecere din repertoriul unor artiști precum Zavaidoc, Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Ioana Radu. Atmosfera de bună dispoziție este completată de marionete și dansuri tematice despre munca responsabilă într-o popotă militară.

ATELIERE PENTRU COPII ÎN PARCUL CIȘMIGIU

Magitot (România)

Duminică, 29 iulie | 19:00 – 21:00 | Parcul Cișmigiu, Podul de Nuc

body_placeholder_650px.png
Special pentru copii, B-FIT in the Street! organizează în fiecare sâmbătă și duminică de festival, până pe 5 august inclusiv, ateliere creative în Parcul Cișmigiu. În weekendul 28-29 iulie, sunt programate câte trei ateliere pe zi, în intervalul orar 19:00-21:00.
Magitot vine duminică la B-FIT in the Street! pentru un atelier de magie, iar compania Fun Science, lider european în domeniul educației și divertismentului pentru copii, a pregătit pentru sâmbătă un atelier de experimente științifice. De asemenea, copiii vor putea învăța în al treilea weekend de festival cum să meargă pe catalige și cum să confecționeze marionete din carton în cele două ateliere zilnice din Parcul Cișmigiu.
INTRAREA ESTE LIBERĂ

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.