Lansarea campaniei “România, ţara inimilor mari”

Televiziunea online Sensotv.ro lansează campania de responsabilitate socială “România, ţara inimilor mari!”, o campanie pentru românii cărora le pasă de ţara lor.

Interpreţii Antonia, Randi, Aylin, Lucia, Diana Matei, Giulia, Elena şi El Nino de la Mandinga şi designerul Maria Simion sunt primele vedete care s-au alăturat campaniei Sensotv.ro.  Ele ne dezvăluie de ce iubesc România şi de ce nu şi-ar părăsi ţara pentru nimic în lume.

Campania de responsabilitate socială  “România, ţara inimilor mari” a fost iniţiată din dorinţa de a promova spiritul românesc şi de a schimba imaginea negativă a ţării. Acuzaţiiile defăimătoare la adresa ţării noastre, declanşate şi susţinute periodic la nivel internaţional, ne afectează pe toţi.

Împreună putem demonstra că România este ţara inimilor mari! Campania îi susţine pe cei care privesc trecutul cu mândrie şi viitorul cu optimism. Va continua să fie promovată de românii care preţuiesc valorile ţării şi care luptă pentru o Românie mai bună, mai frumoasă, mai valoroasă.

Debutul fulminant al campaniei “România, ţara inimilor mari” îi aparţine Antoniei, vedeta care debordează de senzualitate şi care a fost aleasă nr. 1 în Top cele mai sexy femei, alcătuit de FHM. Alege piese care o caracterizează şi are un playlist impresionant, obişnuindu-ne cu hit-uri precum “Morena”, “Jameia”, “Marabou” sau featuring-ul cu trupa Vunk care au luat minţile fanilor de pretutindeni. S-a mutat în România şi ne-a mărturisit că iubeşte această ţară. Indiferent de condiţiile meteo sau de anotimp, Antonia găseste timp şi idei pentru distracţie de calitate, alături de cei mai buni prieteni.

Vezi Video!

Alătură-te vedetelor care susţin campania “România, ţara inimilor mari”, un Proiect sustinut de CATENA.
Scrie-ne pe adresa  romania@sensotv.ro şi spune-ne de ce iubeşti România.
Ţi-am pregatit şi un concurs. Fii pe faza!
Dă like pe facebook şi alătură-te grupului campaniei! Ne gaseşti şi pe Sensotv.ro şi Youtube.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.