LEADERS School, programul de leadership care schimbă vieţi, revine cu ediţia a 11-a

Fundaţia LEADERS anunţă deschiderea înscrierilor pentru cea de-a 11-a ediţie a programului LEADERS School, desfăşurat şi în acest an sub Înaltul Patronaj al AlteŢei sale Regale Principele Radu al României.

Evenimentul va avea loc in perioada 31 martie-6 aprilie 2013 la Hotel Orizont din Predeal, unde  30 de tineri vor avea sansa de a participa in programul de leadership care schimba vieti. Elevi in an terminal, studenti din tara sau strainatate si juniori din companii pasionati de leadership, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care isi doresc experiente inedite si o schimbare atat in dezvoltarea personala, cat si in cariera se pot inscrie in program pana pe 19 martie.

Experienta unica de transformare personala si profesionala, LEADERS School, este deja o traditie pentru tinerii romani de elita. Fundatia LEADERS a reunit de-a lungul timpului in cadrul programului lideri romani precum: Raed Arafat – SMURD, Dorin Dumitru Prunariu – Cosmonaut, Justin Capra – Inventator, Carol Novak – Campion Paralimpic, Mircea Albulescu – Actor, Gabriel Liiceanu – Filozof, Serban Toader – KPMG. Editia din aceasta primavara va continua sa aduca in fata tinerilor atat o parte din vorbitorii deja consacrati, care vor deveni astfel mentori permanenti in cadrul programului, cat si noi invitati de exceptie din business, arta, sport, mediul militar si societatea civila.  Tiberiu Soare, Dirijor Orchestra Radio si Opera Romana, Cristian Gatu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Liviu Floria, Supravietuitor al atacului din Algeria, Ilie Gageatu, Sales Director Ursus Breweries Romania, Andreea Ionescu, Managing Partner ConsultWare si Rares Manolescu, Consulting Partner Human Invest sunt doar o parte din invitatii care vor fi prezenti la cea de-a 11-a editie LEADERS School.

Fiecare zi a programului este construita in jurul unei teme cheie: leadership personal, comunicare in leadership, leadershipul echipei si leadership in practica. Subiectele abordate vor fi discutate alaturi de traineri si invitati si vor fi ulterior puse in practica prin intermediul atelierelor de leadership. La final, abilitatile antreprenoriale si de leadership ale participantilor vor fi testate printr-o simulare de business realizata sub indrumarea unor antreprenori romani de succes. Totodata, activitatile creative si atelierele de dezvoltare personala vor imbogati experienta de invatare a tinerilor: leadership in pasi de tango, autoaparare, codul bunelor maniere, creativitate prin pictura si fotografie sau cursuri de gatit, sunt cateva exemple de activitati pe care organizatorii le vor reintroduce in programul editiei cu numarul 11.

In cei 5 ani, Fundatia LEADERS a stabilit recorduri in cadrul unicei scoli de leadership pentru tinerii cu varste intre 18 si 25 de ani, o dovada fiind cei 60% dintre participantii programului care au declarat ca in urma participarii la LEADERS School, gradul lor de angajabilitate a crescut. Adobe Romania, BCR, Ursus Breweries, Hella Electronics, Romtelecom, BRD si ACI Romania sunt doar cateva din companiile care au ales sa invsteasca in dezvoltarea angajatilor lor, sustinandu-le participarea la LEADERS School. “Suntem foarte recunoscatori colaborarii cu LEADERS in cei 5 ani de LEADERS School. Pe parcursul anilor au participat la eveniment in mod constant din partea noastra juniori cu potential, care au capatat perspective noi asupra a ceea ce inseamna a fi un lider bun, a creste ca lider si a veni cu initiative pentru a aduce un impact mai mare in contextele in care activeaza.” – Adobe Romania.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.