Mihai Căldăraru, premiat la Laureat Top 10, locul 1, pe România. A primit Diplomă de Excelență

Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară “DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI! “. Sătul de Sărăcia din jurul său, Mihai Căldăraru lansează campania Umanitară “DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI!”.

Mihai Căldăraru nu poate rămâne insensibil la greutăţile pe care le vede la oamenii din jurul său, în fiecare zi. Fără să se gândească la efortul pe care îl va depune, jurnalistul lansează Campania Umanitară Câștigă România Dăruiește Bucuria!”, pentru a ajuta persoanele din mediile defavorizate și copiii bolnavi. Campania se va desfăşura la nivel național.

Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise 1 an.

Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit .

Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi. Articolul continua dupa reclame… Mihai nu cere bani!

Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai!

Tânărul a fost premiat în cadrul galei premiilor LAUREAT TOP 10, pe România.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.