Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Păstrăm Sectorul 6 curat împreună cu dumneavoastră!

Publicat: joi, 04 aprilie 2013

Primăria Sectorului 6 a demarat curăţenia de primăvară care se va desfăşura pe parcursul lunii aprilie a.c. şi care cuprinde diverse lucrări specifice anotimpului, cum ar fi: identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare, curăţirea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, tăieri de corecţie a arborilor de pe aliniamentele stradale, spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie, colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Derulată sub sloganul „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună cu dumneavoastră!”, campania se bazează şi pe sprijinul cetăţenilor, în vederea asigurării unei stări de salubritate corespunzatoare a sectorului care să ducă la crearea unui mediu de viaţă sănătos pentru locuitori.

Activităţile de curăţenie vor fi efectuate de către lucrători din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 care vor interveni cu utilaje specifice acestor acţiuni, şi cu sprijinul SC Urban SA.

Pentru a mobiliza cetăţenii Sectorului 6 să se implice în curăţenia de primăvară, Viceprimarul Gabriel Petrea a organizat, în ultimele două zile, o serie de întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, în cadrul cărora au fost discutate aspectele sub care se va desfăşura campania şi modul în care cetăţenii pot sprijini acţiunile care vizează curăţarea Sectorului 6.

De asemenea, au fost abordate şi alte subiecte importante pentru locuitorii Sectorului 6: locurile de parcare, locurile de joacă, reabilitarea termică, câinii comunitari, comerţul ilicit.

Aceste întâlniri vor continua, conducerea Primăriei Sectorului 6 dorind să stabilească un dialog permanent cu cetăţenii sectorului.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=3912

Publicat de la data apr. 4 2013. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 septembrie 2019, 10:09
 

V
Soare
17°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 19°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 63%
Vânt: 7 km/h V
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 3
Răsarit: 6:55
Apus: 19:25
Prognoza 17 septembrie 2019
Zi
 

V
Predominant însorit
31°C
Vânt: 7 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 5
Noapte
 

V
Predominant senin
15°C
Vânt: 4 km/h V
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 5
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 228.962 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team