Păstrăm Sectorul 6 curat împreună cu dumneavoastră!

Primăria Sectorului 6 a demarat curăţenia de primăvară care se va desfăşura pe parcursul lunii aprilie a.c. şi care cuprinde diverse lucrări specifice anotimpului, cum ar fi: identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare, curăţirea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, tăieri de corecţie a arborilor de pe aliniamentele stradale, spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie, colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Derulată sub sloganul „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună cu dumneavoastră!”, campania se bazează şi pe sprijinul cetăţenilor, în vederea asigurării unei stări de salubritate corespunzatoare a sectorului care să ducă la crearea unui mediu de viaţă sănătos pentru locuitori.

Activităţile de curăţenie vor fi efectuate de către lucrători din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 care vor interveni cu utilaje specifice acestor acţiuni, şi cu sprijinul SC Urban SA.

Pentru a mobiliza cetăţenii Sectorului 6 să se implice în curăţenia de primăvară, Viceprimarul Gabriel Petrea a organizat, în ultimele două zile, o serie de întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, în cadrul cărora au fost discutate aspectele sub care se va desfăşura campania şi modul în care cetăţenii pot sprijini acţiunile care vizează curăţarea Sectorului 6.

De asemenea, au fost abordate şi alte subiecte importante pentru locuitorii Sectorului 6: locurile de parcare, locurile de joacă, reabilitarea termică, câinii comunitari, comerţul ilicit.

Aceste întâlniri vor continua, conducerea Primăriei Sectorului 6 dorind să stabilească un dialog permanent cu cetăţenii sectorului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.