Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Personalitate ascunsă – iubire&crimă

Publicat: luni, 03 septembrie 2018

Crimă, iubire adevărată, agonie, teamă, coșmaruri, extaz, toate sentimentele din lume în doar 526 de pagini, descrise de o femeie.

„Dublura” este încă o carte de succes a autoarei Sandra Brown pe care mulți oameni o critică fiindcă ar fi prea vulgară dar și mulți alții o prețuiesc tocmai datorită acestui fapt. Sandra Brown, spre deosebire de Nora Roberts este mult mai explicită, detaliază scenele de amor exact așa cum se petrec în realitate, mulți dintre oameni practică ceea ce ea doar povestește și tot această categorie de oameni par a fi frustrați de faptul că ea este mult prea „dezgolită” în exprimare.

Povestea acestei cărți este fascinantă… o jurnalistă călătorește cu avionul alături de sute de oameni iar acesta se prăbușește, ea supraviețuiește însă viața ei se schimbă radical. Fără să vrea, capătă o altă identitate și chipul unei alte persoane. Avery Daniels, un reporter de succes, ajunge să devină Carole Tate Rutledage, fostă escortă, viitoare nevastă de senator. Deși nu îi convine deloc situația, se complace și îi lasă pe toți să creadă că Avery a murit iar Carole trăiește. Viața ei, a bărbatului de care ulterior se îndrăgostește și a fetiței lui în vârstă de numai 3 anișori, este în pericol dacă se află cine este ea cu adevărat. Rămâne în această postură luni întregi, timp în care încearcă din răsputeri să repare greșelile colosale făcute de Carole și să schimbe mentalitățile și comportamentele membrilor familiei, să-l „recucerească” pe Tate, soțul ei și să-i câștige dragostea și simpatia lui Mandy, fetița lor. Toate astea până într-o dimineață când iubitul său Tate intră peste ea în baie și o vede pentru prima dată dezbrăcată, deși făcuseră dragoste de foarte multe ori… descoperă imediat că a fost trădat și încearcă să deslușească misterul femeii pe care acum o credea o impostoare. Au vorbit amândoi pe îndelete și deși Avery încerca să-l convingă că este în pericol și că un membru din familia lui voia să-i facă felul, el nu dădu doi bani pe ceea ce zicea străina mincinoasă din fața lui. În ziua în care a fost ales senator, i-a părut rău că s-a îndoit de ceea ce ea îi prevestise, s-a lăsat cu gloanțe, sânge și moarte de om…

Când a intrat în familia Rutledge, Avery avea toate motivele din lume să caute un suspect și îi bănuia pe toți. Jack, fratele lui mai mare care era îndrăgostit nebunește de Carole, soția acestuia, Dorothy Rae, o alcoolică fără scrupule și mamă iresponsabilă, Eddy, prietenul lui cel mai bun din copilărie care îi era și director de campanie și din al cărui cuvânt nu puteai ieși așa ușor, Fancy, nepoata desfrânată a familiei care era în stare să se culce și cu un câine atunci când avea chef, mama și tatăl său.

„Grizonantul” a fost cel care a deslușit misterul, deși Avery putea să bage mâna în foc că el este asasinul plătit să-l ucidă pe cel ce ea îl iubea mai presus de orice.

Adevărul îl descoperiți voi citind cartea, cine a murit și cine a rămas în viață, criminalul și ce rol a avut fiecare nume din această poveste.

 

Sursă foto: imagini Google

Alexandra Elena Bobea (CHIRA)

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=103303

Publicat de la data sept. 3 2018. Categorii ALEGEREA NOASTRA, Cultură, CULTURA.

Zona comentariilor

Meteo în țară

13 noiembrie 2018, 21:14
 

E
Parţial noros
9°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 6°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 81%
Vânt: 11 km/h E
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:09
Apus: 16:50
Prognoza 14 noiembrie 2018
Zi
 

SSV
Înnourat
13°C
Vânt: 0 km/h SSV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

ENE
Precipitaţii
4°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 13-11-2018 Ora : 19 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 19:00 si 23:00 In zona : Județul Argeş: Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Băiculești, Pietroșani, Mihăești, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Merișani, Poienarii de Muscel, Budeasa, Dârmănești, Micești, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Vlădești, Vulturești, Ciofrângeni, Davidești, […]
  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 13-11-2018 Ora : 18 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 18:00 si 23:00 In zona : Județul Suceava: zona joasă;Județul Suceava: Dolhasca, Forăști, Dolhești, Drăgușeni;Județul Neamţ: zona joasă;Județul Neamţ: Doljești, Botești, Timișești, Păstrăveni, Stănița, Boghicea;Județul Iaşi: Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău, Belcești, Deleni, Cotnari, Scobinți, Lespezi, Hălăucești, Tătăruși, Ruginoasa, Stolniceni-Prăjescu, […]

Loto

Horoscop

  • 148.856 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team