Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Predoiu a depus proiectul pentru cursa internă a PDL pentru prezidențiale

Publicat: luni, 14 octombrie 2013

Cătălin Predoiu a depus, luni, Proiectul de ţară în cadrul competiţiei interne a PDL pentru desemnarea Candidatului la alegerile 2014 pentru Preşedenţia României.

”Eu, ca preşedinte, voi încerca să fiu un reper moral şi instituţional. Acţiunea mea politică se va baza pe respectul pentru instituţii, respectul pentru partidele politice, respectul pentru oameni. România este pasivă economic. În calitate de Preşedinte, voi ajuta că ea să devină dinamică şi ofensivă economic. O ofensivă în interior, dar şi în exterior”, se arată în raport.

 Predoiu mai susține că marile proiecte trebuie făcute în parteneriate public-private, și a sosit timpul ca românii să fie deschiși pentru inovație și antreprenoriate.

”Este momentul să ne gândim că marile proiecte nu mai pot fi făcute de stat ci trebuie să facem parteneriate în toată lumea şi să ne deschidem. 400 de kilometri de autostradă în ultimii 23 de ani e prea.

De asemenea, Predoiu spune că este timpul ca clasa de mijloc să înflorească și să dispară decalajul dintre săraci și bogați.

”PDL are obligaţia faţă de el însuşi să îşi ia revanşă în confruntările politice viitoare, pentru că este singurul partid care poate învinge stânga şi pentru că are obligaţia morală să readucă România pe drumul ei european. Prin Guvernul Alternativă şi nouă politică a construcţiei, a performanţei şi a profesionalismului, PDL pregăteşte metodic o alternativă pentru România, garanţia unei bune guvernări viitoare a României de către PDL”, potrivit documentului.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=16548

Publicat de la data oct. 14 2013. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

25 august 2019, 18:07
 

ENE
Noros
34°C
18 km/h
Perceput de temperatură: 33°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 35%
Vânt: 18 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 6:30
Apus: 20:05
Prognoza 26 august 2019
Zi
 

ENE
Predominant însorit
33°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

ENE
Predominant senin
18°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23, 24, 25 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 23, 24, 25 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local […]

Loto

Horoscop

  • 225.658 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team