Predoiu a depus proiectul pentru cursa internă a PDL pentru prezidențiale

Cătălin Predoiu a depus, luni, Proiectul de ţară în cadrul competiţiei interne a PDL pentru desemnarea Candidatului la alegerile 2014 pentru Preşedenţia României.

”Eu, ca preşedinte, voi încerca să fiu un reper moral şi instituţional. Acţiunea mea politică se va baza pe respectul pentru instituţii, respectul pentru partidele politice, respectul pentru oameni. România este pasivă economic. În calitate de Preşedinte, voi ajuta că ea să devină dinamică şi ofensivă economic. O ofensivă în interior, dar şi în exterior”, se arată în raport.

 Predoiu mai susține că marile proiecte trebuie făcute în parteneriate public-private, și a sosit timpul ca românii să fie deschiși pentru inovație și antreprenoriate.

”Este momentul să ne gândim că marile proiecte nu mai pot fi făcute de stat ci trebuie să facem parteneriate în toată lumea şi să ne deschidem. 400 de kilometri de autostradă în ultimii 23 de ani e prea.

De asemenea, Predoiu spune că este timpul ca clasa de mijloc să înflorească și să dispară decalajul dintre săraci și bogați.

”PDL are obligaţia faţă de el însuşi să îşi ia revanşă în confruntările politice viitoare, pentru că este singurul partid care poate învinge stânga şi pentru că are obligaţia morală să readucă România pe drumul ei european. Prin Guvernul Alternativă şi nouă politică a construcţiei, a performanţei şi a profesionalismului, PDL pregăteşte metodic o alternativă pentru România, garanţia unei bune guvernări viitoare a României de către PDL”, potrivit documentului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.