Produsele toxice care ne pot afecta sănătatea

Știm deja că foarte multe dintre produsele sau alimentele pe care le folosim sunt dăunătoare, dar tot nu renunțăm la ele. Mai mult, unele dintre ele sunt chiar toxice și, ceea ce este mai rău, le folosim zilnic sau le inhalăm zilnic. Am să vă prezint unele dintre cele mai toxice produse folosite de oameni care pot provoca adevărate boli.

images

Popcornul la microunde

Este cel mai simplu mod de a face popcorn, dar și cel mai rapid. În trei minute suntem pregătiți pentru vizionarea unui film bun, însă suntem pregătiți, inconștient, și pentru eventuale boli. Acest tip de popcorn, spun specialiștii, conține tot felul de chimicale care ține hârtia să nu se lipească de porumb sau boabele între ele. Cel mai indicat este să folosim sfaturile bunicilor. Cumpărăm boabe vărsate, sau dacă aveți astfel de porumb este și mai bine, și le putem face la cuptor cu unt. Vor ieși mult mai bune, garantat!

 

Săpunul antibacterian

Vedem reclame peste reclame la astfel de săpunuri însă habar nu aveați că este dăunător, din contră, credeați că este o metodă bună de a scăpa de bacterii. Se pare că aceste săpunuri conțin pesticid, menit să omoare bacteriile, însă poate afecta serios glanda tiroidă sau ne putem trezi cu infecții puternice de care nu mai putem scăpa. Mai bine folosiți săpun normal, pentru că și acesta poate curăța tot la fel de bine. În plus, bacteriile sunt prezente peste tot și riscul sa intrăm în contact cu ele este la fel de mare ca și atunci când folosim un săpun antibacterian.

Hainele care nu se șifonează

Știu, aceste haine sunt o adevărată minunăție, mai ales când ești grăbit și nu ai timp să mai calci. Dar știați că nu sunt sănătoase? Ei, aceste haine sunt tratate cu substanțe carcinogene, potrivit unica.ro, și ne pot afecta serios sănătatea.

Ambipur - Aparat priza  & Odorizant camera 40 mlOdorizantul de cameră

Într-adevăr sunt o alternativă foarte bună pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din cameră. Totuși acestea sunt adevărate surse de poluare și adevărate bombe chimice, spun specialiștii, ceea ce ne va afecta serios sănătatea. Cea mai bună metodă să scăpăm de mirosurile urâte din casă este aerul. Țineți geamul deschis în fiecare zi și totul va fi mai bine. Știu că nici aerul de afară nu este prea curat, dar este o alternativă mai bună decât acele spray-uri mult mai dăunătoare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.