Români, statul vă pregăteşte ceva!

Pentru cei care nu şi-au plătit încă taxele şi impozitele locale sfatul nostru este să se grăbească. Nu pentru a beneficia de reducerea acordată de fiecare administraţie locală, ci pentru a nu se trezi cu salariul blocat sau cu sechestru pe bunurile aflate în proprietate.

Şi asta doar pentru simplu fapt că figurează în evidenţă primăriei pe teritoriul pe care îşi are domiciliul cu restanţe la plata obligaţiilor către bugetul local. Or, în această categorie intră şi o banală amendă de circulaţie neplătită.

La nivel naţional, valoarea amenzilor acordate anul trecut care încă nu au fost încasate este de circa 100 de milioane de euro, sumă la care se adaugă toate taxele şi impozitele locale restante din ultimii ani. În aceste condiţii, primarii rămaşi cu visteriile goale după împărţirea bugetului central şi cu o multitudine de obligaţii suplimentare de plată “pasate” de executiv în grădina primăriei încearcă cu disperare să adune banii necesari pentru funcţionarea sistemului administrativ pe care-l gestionează în acest moment.

Continuarea pe Financiarul.ro

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.