Rosca-Stanescu: Luni se va lua taurul de coarne în USL

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu spune ca sedinta de luni a USL poate fi decisive pentru aripile din alianta deoarece “corifeii USL” trebuie sa ia “taurul de coarne”.

„Corifeii USL se intalnesc luni cu intentia de a lua taurul de coarne. Fiecare in felul lui. PC a iesit pe ultima suta de metri, sugerand ca s-ar plasa de partea aripii Ponta. UNPR nu se mai pune. E gata inrolat. Iata ca vorbim deja despre aripi in USL. Care pot duce alianta in sus. Dar si intr-un picaj accelerat”, a scris acesta pe site-ul sau.

„In numele Partidului National Liberal, Crin Antonescu a inceput sa traseze o linie groasa. Si adanca. Marcand astfel un teritoriu in care refuza sa-i permita Guvernului sa intre cu bocancii. Este vorba de independenta Justitiei”, a punctat senatorul PNL.

„Odata deschisa cutia Pandorei, relatia din USL fie degenereaza si esueaza, fie urmeaza sa fie resetata”, mai crede Rosca Stanescu.

„Din perspectiva de mai sus, ziua de luni poate fi decisiva. Daca liderii USL nu se inteleg, vom afla repede. Daca exista un acord pentru resetarea raporturilor din interiorul aliantei politice, atunci tot maine vom primi primele semnale”, anticipeaza senatorul PNL.

Sursa: pesurse.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.