Samsung Galaxy S4, lansat astăzi la New York

Iubitorii de gadget-uri aşteaptă cu nerăbdare lansarea celui mai nou telefon al companiei Samsung: Galaxy S4. Evenimentul va avea loc, astăzi, la New York, iar până atunci, zvonurile despre caracteristicile şi înfăţişarea noului smartphone par să se înmulţească de la oră la oră.

Compania sud-coreană Samsung a investit puternic în marketing pentru a se asigura că toată lumea află despre Galaxy S4, cel mai nou smpartphone. Mai mulţi dansatori în costume de epocă au participat la un flash mob care a avut loc în celebra piaţă Times Square din New York.

Hainele participanţilor la flash mob au fost inscripţionate cu cifra 4, iar dansatorii au asamblat mai multe panouri pe care a putut fi citit mesajul “Pregătiţi-vă pentru următorul Galaxy”. Potrivit tabloidului Daily Mail, au fost date publicităţii primele fotografii ale noului Samsung Galaxy S4.

Pozele ar fi ajuns pe un forum din China, în urma unor scurgeri de informaţii. Smartphone-ul din imagini este lat şi subţire şi are un singur buton îngust în partea de jos. Noutatea o constituie ecranul de 5 inci, cel mai mare de până acum. Mulţi spun că noul telefon ar putea avea un procesor de 1.8GHz, 2 GB de RAM şi un procesor grafic eight core.

O altă trăsătură inovativă ar putea fi, potrivit experţilor în domeniu, sistemul „eye tracking”, ce le permite utilizatorilor să deruleze paginile de web printr-o simplă mişcare a ochilor. Mai mult, telefonul este capabil să detecteze distanţa dintre ochi şi display, pentru a regla automat mărimea informaţilor afişate.

Camera de 13MP şi displayul cu rezoluţie 1920×1080 sunt alte două caracteristici pe care dacă noul Samsung Galaxy S4 le va avea, va fi, în mod oficial câştigător în lupta cu iPhone al companiei Apple.

Indiferent cum va arăta gadgetul, un lucru este sigur. În timp ce Nokia a pierdut de mult supremaţia, iar Apple rămâne lider doar pe piaţa de profil din Statele Unite, Samsung este cel mai mare producător de telefoane mobile la nivel mondial.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.