Schneider Electric devine primul sponsor titular al Maratonului din Paris

Schneider Electric şi Amaury Sport Organisation anunţă semnarea unui parteneriat pentru Maratonul din Paris, Schneider Electric devenind astfel primul sponsor titular din istorie al evenimentului. Deschiderea Maratonului Schneider Electric din Paris va avea loc duminică, 7 aprilie, pe Champs Elysées.

Compania doreşte ca Maratonul Schneider Electric din Paris, care reuneşte 50.000 de participanţi, să devină o experienţă unică pentru toţi cei implicaţi, precum şi un loc de întâlnire pentru clienţi şi angajaţi, care vor putea participa la maraton, parcurgând împreună distanţa mitică de 42.195 km (26 mile şi 385 yards), în spiritul solidarităţii şi al prieteniei.
Potrivit lui Aaron Davis, Chief Marketing Officer al Schneider Electric, „misiunea Schneider Electric este de a-i ajuta pe oameni să utilizeze la maximum energia, devenind mai eficienţi, reducând risipa de energie, luptând împotriva schimbărilor climatice, de exemplu, de fiecare dată când desfăşoară activităţi colective să antreneze cât mai mulţi oameni posibil”.
„Suntem deopotrivă încântaţi şi mândri să putem asocia un brand prestigios precum Schneider Electric cu unul dintre cele mai mari maratoane din lume. Relaţia în creştere dintre cele două organizaţii anunţă un parteneriat cu o valoare adăugată considerabilă, beneficiind de know how-ul fiecăreia dintre părţi. În ceea ce priveşte Maratonul Schneider Electric din Paris, suntem deja încântaţi de dezvoltarea pe care experinţa Scheneider Electric ne-o va aduce în multe domenii”, a declarat Yann Le Moenner, Managing Director al Amaury Sport Organisation.
Organizatorii Maratonului Schneider Electric din Paris vor beneficia, graţie Schneider Electric, de o serie de noi tehnologii ce vizează mediul înconjurător, precum şi de evenimentele şi activităţile desfăşurate concomitent cu maratonul.
„Maratonul Schneider Electric din Paris este platforma perfectă pentru promovarea valorilor brandului nostru: grija, conectarea, provocarea şi angajamentul. Vedem o oportunitate unică de a lega brandul nostru de spiritul şi valorile pe care le reprezintă provocarea maratonului, dar cu un accent pus pe oameni, pe tehnologiile şi abilităţile de a face lucrurile diferit. Cum orice student în schimbările climatice vă poate spune, cursa este în desfăşurare, iar noi trebuie să sprintăm pentru a rezolva problemele care devin tot mai acute cu fiecare zi ce trece. Pe termen lung, ambiţia noastră este de a transforma Maratonul Schneider Electric din Paris în prima întrecere cu energie pozitivă din lume”, a explicat Aaron Davis.

Prin parteneriatul încheiat pe o perioadă de patru ani cu prestigiosul Maraton din Paris, Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, s-a alăturat cercului de mari companii, sponsori oficiali ai altor maratoane internaţionale de amploare, precum cele din New York, Londra, Berlin sau Chicago.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.